In functie de ocazie trebuie sa adaptezi stilul vestimentar pentru ca ceea ce porti sa fie imaginea responsabila in primul rand. Trebuie sa arati respect fata de cei cu care te intalnesti. Spre exemplu te vei gandi ca la prima intalnire trebuie sa fii cat mai chic si cat mai sexy daca esti reprezentanta a sexului frumos.

Iata cateva sugestii pentru a te imbraca potrivit si a face o buna prima impresie:

  • Evita sa porti negru si asta pentru ca te poate face sa pari o persoana prea sobra si inchisa. Chiar daca este ceea ce te salveaza si te arata cat mai slab/a este de preferat sa alegi culori calde precum culoarea piersicii, corai, galben si asa mai departe.
  • Fara haine prea „mici”. De fapt este o falsa impresie caci sunt acele haine menite sa descopere cat mai mult din trupul unei femei. Insa nu este elegant nici macar ca sutienul sa fie vizibil, chiar si numai in anumite parti ale sale.
  • De evitat tot ce este prea sclipicios. Chiar daca este o chestiune de gust pana la urma sa nu uitam ca in cadrul unei petreceri este cat de cat bine sa mergi pe ideea de glamour insa este un caz singular. Dincolo de asta nu doresti sa te arati ca si cand ai fi omul prea petrecaret pana la urma.
  • In cazul barbatilor tine de asemenea de o serie de reguli. Spre exemplu pantalonii scurti nu sunt potriviti si din aceeasi serie se numara si ceea ce tine de asa zisii pantalonii cargo, cei kaki si cu buzunare largi si ample pe parti. Astfel de optiuni nu sunt tocmai stilate pentru o prima impresie.
  • Stilul sport este si el usor amagitor. Poate ca te vei gandi ca te simti bine purtand asa ceva, crezi ca se potriveste unui cadru anume insa nu uita ca acest lucru te poate arata ba chiar prea lejer.

Te vei simti confuz/a din toate punctele de vedere. O buna prima impresie nu inseamna spre exemplu sa apelezi la ideea de cravata sau de papion; e ceva din categoria „nici prea, prea nici foarte, foarte”. Una peste alta, astfel de cazuri vestimentare ne demonstreaza faptul ca avem nevoie de diversitate in garderoba, indiferent daca suntem barbati sau femei. Avem nevoie de cat mai multe optiuni pentru a nu ramane fara ce alege.

Daca te decizi sa faci o investitie tot mai mare in acest sens nu ar trebui sa omiti nici varianta de haine second hand, exact asa cum se gaseste si la MileniumShopping Romania. Sunt poate haine pe care le vei purta o singura data in viata, cele cu care cochetezi si experimentezi doar ceea ce inseamna un stil vestimentar, asta pana cand sa iti dai seama cu adevarat ce anume este stilul tau foarte bine definit. Indiferent de caz, este cert ca avem nevoie sa studiem chiar foarte amanuntit orice tip de tinuta aleasa. Nimci nu este la intamplare, cum nu  ne vom dori ca vei din jur sa ne judece gresit.

De admin