daledale

Primavara este sezonul perfect pentru ceva schimbari. Mai ales pentru cei care stau la casa, pentru cei care dispun de un anumit spatiu precum o gradina este o idee excelenta sa se aleaga dale pavaj pentru amenajare.

Beneficiile ce vin odata cu dalele sunt in masura sa te convinga ca nu exista o mai buna amenajare a spatiului verde. In primul rand pentru ca este mai estetic spatiul cand dalele sunt folosite. Pana la urma ai nevoie de un loc bine delimitat in ceea ce priveste spatiul disponibil pentru joaca, cel pentru a lua masa si asa mai departe. Asta te ajuta si sa pastrezi spatiul verde intact, acolo unde iarba creste in voie si nu se calca pe ea.

Mai mult decat atat, dalele sunt cele care rezista ca si suprafata, indiferent de intemperii. Avand in vedere asta tine cont de faptul ca este vorba de o investitie ce nu are nevoie de repetate randuri in care se aloca buget pentru a se reface zona.

Sunt practice, spus intr-un cuvant. Avand tot felul de modele, un design atragator in primul rand, dalele sunt ideale si ca plus de siguranta cand suprafata respectiva nu va fi un pericol de alunecare. Chiar daca ingheata modelul in sine ajuta pentru a  nu fi o suprafata perfect fina cu risc de alunecare.

Mai mult decat atat, aceleasi dale sunt un pret echilibrat. Ba chiar rezista mai bine decat cimentul, ceea ce face sa castige teren si popularitate, si la propriu si la figurat. Sunt de o varietate in ceea ce priveste stilul lor asa ca din punct de vedere al amenajarii spatiului, din punct de vedere al tipului de gradina ai de unde alege pentru a contura totul intr-un design pe aceeasi lungime de unda ca si tematica. De la cele tip rustic pana la rip soare sau de inspiratie geometrica alege acel tip de dale pavaj care sa iti incante ochii.

Cat despre montaj exista si aici avantajul de a nu se impune dificultati, o procedura greoaie sau un timp indelungat pana la finalizarea misiunii. Una peste alta, dorinta de a amenaja gradina cu pavele se realizeaza in timp foarte scurt; trebuie doar sa ai pornire in plan.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *