Citind titlul probabil oricare din voi se gandeste la faptul ca sunt o fana a pozatului, a pozatului in sensul ca detin un aparat foto mai profesional cu care fac poze celor dragi, peisajelor sau lucrurilor care ma inconjoara.

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu la asta ma refeream. Sunt o fana a fotografiei, in sensul ca imi place sa pozez, imi place sa ma vad prin prisma fotografiilor. Imi place sa ma simt ca un model, care pozeaza pentru o anumita revista. Imi place sa ma pot exprima prin intermediul fotografiilor. Fotografii cu care colaborez detin bineinteles o parte foarte importanta din aceasta munca, intrucat ei sunt cei care surprind cel mai bine momentele cele mai importante si tot ei sunt cei care ma fac sa par fie intr-o lumina pozitiva, fie intr-una negativa.

Imi place ca prin intermediul fotografiei ma simt speciala, ma simt frumoasa, ma simt deosebita. Prin intermediul fotografiei ma simt eu, ma pot infatisa asa cum cred si imi pot dezvalui laturi ale personalitatii mele pe care poate multi din prietenii mei chiar nu le cunosc. Imi place sa ma simt unica. Intrebata ce-mi doresc de ziua mea cadou, am raspuns ca unul din cele mai frumoase cadouri pentru mine ar putea fi reprezentat de o sedinta foto. Lumea din jurul meu a ramas uimita si a intrebat de ce? De ce? Pentru ca asa ma simt eu cel mai bine, asa ma simt eu unica in felul meu, diferita de alte persoane, diferita prin ceea ce exprim.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *