In dimineata asta am inceput sa ma documentez despre noutatile aparute in lumea asta. Si am aflat ca a aparut un nou sistem antifurt. Cati dintre noi u au fost jefuiti sau si-au prins hotii fuging cu ceea ce le apartinea din propria casa sau apartament? Iar daca acest lucru nu vi s-a intamplat, inseamna ca va numarati printre putinii norocosi din lumea asta.

Cu toate acestea, pentru a fi preventivi pe viitor, cercetatorii germani au realizat un sistem antifurt foarte inteligent si ieftin, care functioneaza cu ajutorul unei tesaturi ce declanseaza o alarma atunci cand este atinsa.  Totodata, aceasta tesatura ofera imediat date exacte despre locul prin care au incercat sa intre hotii. Materialul acesta reprezinta un mod ascuns sau invizibil pri care pot fi protejate chiar si cladiri foarte mari. Acesta poate fi montat chiar si in betoane sau “acuns” in podelele cladirii respective. Inteligent, nu? Cat de costisitor e sau de unde poate fi procurat nu se precizeaza inca, dar de indata ce va aparea pe piata spuneti-mi si mie ca eu una am o fobie: fobie de hoti.  Vara trecuta, in comuna in care locuiam venise o banda de hoti care in fiecare seara lovea o noua casa sau cabana. Nu ar trebui sa traim serile cu frica in san de a fi jefuiti de acesti hoti. Iar daca am avea acest sistem anti-furt sunt sigura ca nu am mai avea de ce sa fim atat de fricosi sau fricoase.

Trebuie doar sa ne interesam ce si cum sa facem pentru a ne fi noua bine. Pentru ca daca noi nu ne gandim la noi, altii cu siguranta nu o sa o faca. Si trebuie neaparat sa stim cum sa ne aparam pentru ca traim intr-o lume in care rautatea e la orice pas. Nu mai traim intr-o lume in care sa primeze bunatatea sau bunul simt si e cam trist, dar important e dupa cum spuneam, sa stim sa avem grija de noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *