Vineri seara romanii si-au ales favoritul la titlul de cel mai talentat roman. Show-ul a fost pe masura asteptarilor insa nu pentru toti caci dezamagirea unora cu privire la castigator a cantarit mai mult. Romanii au talent” a fost in fiecare editie una controversata la final. Castigatorul se alege in functie de votul publicului si aproape de fiecare data au fost voci care au contestat rezultatul prin opinie publica defavorabila celui care a primit marele premiu. 

Nu poti fi placut de toti, nu poti sa placi pe toti astfel ca este aproape nimic iesit din comun aceasta situatie. Cei care au ajuns in finala meritau in egala masura pana la proba publicului , cei care a placut cel mai mult un anumit numar. In aceasta editie castigatorul a fost Bruno Icobet, dresorul de caini. De fapt el este cel care educa cainii daca e sa ne luam dupa propria prezentare. Un incontestabil talent, un mare noroc, o sansa. Toate adunate au fost un echilibru perfect care au adus marele premiu.

Specialistii in domeniu spun ca este o mare realizare. Pe langa talentul sau, pe langa placerea si pasiunea care s-au vazut in ceea ce a facut show-ul nu s-a bazat sub nici o forma pe baza de corectie fizica. Dedicati de ambele parti, atat cainii cat si stapanul fata de acestia este o premiera de numar castigator. Impresionant si cu siguranta rezultatul a unor ani de munca intensa, pe cand unii ar spune ca este ceea ce iti umple timpul liber iata ca avem doavada faptului ca inseamna mult mai mult, performanta.

Si pentru ca telespectatorii nu au habar de ceea ce se intampla in spatele ecranului decat showul prezentat castigatorul a marturisit faptul ca a fost pus in dificultate de unul din parteneri, mai exact de femela. Si asta a facut pana la urma sa fie o alta provocare in numarul sau de prezentare, un plus in a arata cat de bine isi poate controla programul, indiferent de situatie.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *