De la originile vietii, pana la modul in care Universul se va termina, exista o multime de mistere care ii fac pe oamenii de stiinta sa reflecteze. Acum, trei experti, au elaborat o lista cu cele mai mari mistere a Pamantului care ar putea fi rezolvate in cursul acestui an, precum si modul in care ar putea oferite raspunsurile. Acestea includ crearea de elemente noi, daca exista viata pe Marte si chiar si daca Bigfoot ar fi real.

Fizicianul in stiinta particulelor, Gavin Hesketh de la UCL, impreuna cu ecologistul Louise Gentle de la Nottingham Trent University si chimistul Simon Cotton de la University Birmingham, au facut o serie de previziuni in acest sens.

Este Bigfoot real?

Au existat o multime de nelamuriri si intrebari in ceea ce priveste declaratiile martorilor oculari a celor care pretind ca au gasit dovezi reale ale lui „Bigfoot”, insa 2016 ar putea fi, in sfarsit, anul in care misterul ar putea fi rezolvat. Evolutia in tehnologie inseamna ca este posibil ca oamenii de stiinta sa caute mai atent animalele mai ciudate. Camerele de supraveghere si cele mici au fost plasate in anumite zone cheie, a caror activitate a fost declansata de la distanta atunci cand se sesiza o miscare.

Astfel, aceste camere pot fi lasate intr-un loc pentru o perioada mai lunga de timp, fara a fi nevoie de interventie umana- astfel de camere sunt utilizate frecvent in studierea comportamentelor animalelor. De asemenea, dronele incep sa fie utilizate din ce in ce mai mult pentru studierea animalelor salbatice care traiesc in zonele inaccesibile omului. In acest sens, dronele pot fi trimise in „inspectie” asupra unui habitat care ar putea apartine de Bigfoot, in speranta ca imaginea acestuia ar putea fi capturata pe camera foto. Prin urmare, cu ajutorul tehnologiilor din ziua de astazi, oamenii de stiinta ar putea afla daca misterul legat de Bigfoot este real sau doar o inchipuire a umanitatii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *