Orice lucru nou pentru care optezi prezinta anumite avantaje si beneficii care te-au facut sa il alegi. La fel este si cu platforma Stailer. Trebuie sa afli intai de ce sa optezi pentru aceasta varianta, care sunt avantajele si cu ce schimba situatia fata de metoda clasica. Pentru aceste aspecte vor enumera 3 motive care sa te convinga de utilitatea ei. 

Platforma a aparut in Cluj prima data si s-a extins in Oradea, Iasi si Timisoara, cu planuri viitoare de extindere si in alte orase. Este usor de utilizat si accesibila oricui. Platforma permite programarea la salon prin mediul online, in orice zi si la orice ora. 

1.Cuprinde orice tip de serviciu disponibil intr-un salon

Pe langa faptul ca scapi de dat telefoane pentru a gasi un loc liber, aceasta platforma nu face referire doar la servicii ce tin de coafura. Pot fi stabilite programari la orice serviciu care se regaseste intr-un salon. De la hairstyling, la manichiura si cosmetica, toate sunt disponibile. 

Indiferent daca este vorba de femei sau barbati sunt posibile programari care sa te faca sa te simti mai bine in pielea ta. Orice persoana are nevoie de o schimbare din cand in cand si de anumite servicii care sa ii mentina tenul hidratat sau parul la forma dorita. Daca esti in cautare de saloane de masaj pentru barbati in Iasi sau de saloane pentru pedichiura sau chiar pensat, Stailer este alaturi de tine si afiseaza strict ceea ce cauti.

2.Iti poti face o programare chiar azi

Evenimentele anuntate in ultimul moment nu sunt preferate de nimeni pentru ca necesita o pregatire mai detaliata si oricine vrea sa arate bine in pozele de familie. Pentru asta multa lume apeleaza la servicii profesionale cand vine vorba de par si de make-up. Totusi cred ca ai patit sa cauti un loc disponibil imediat si nu ai gasit indiferent de cate telefoane ai dat.

Daca vrei sa nu mai fii in situatia asta vezi platforma Stailer.ro unde selectezi ziua si ora la care ai nevoie si iti apar imediat toate saloanele care te pot primi. Exista posibilitatea ca dintre toate saloanele din oras, cel putin unul sa fie disponibil pentru tine chiar atunci cand ai nevoie. Orice varianta este mai buna decat o incercare esuata acasa care te face sa pierzi timpul, dar si sa nu arati chiar asa cum iti doresti.

3.Este accesibila pentru oricine si gratuita

Orice persoana poate apela la serviciile Stailer si o poate utiliza chiar si fara cont. Este usor de utilizat, deoarece ai doar de selectat din lista ceea ce iti doresti si platforma afiseaza rezultatele care se pliaza pe dorintele tale. 

Utilitatea se demonstreaza chiar in momentul in care utilizezi platforma, deoarece economisesti din timp si alegi din orice salon. Nu mai stai dupa raspunsul fiecarei persoane, sa afli mai apoi ca nu mai au disponibilitate. Daca optezi pentru creare cont beneficiezi de lista tuturor serviciilor si saloanelor la care ai fost, dar poti seta si un reminder cu ajutorul caruia sa nu ratezi programarea. 

Are harta inclusa care te duce direct la salon si nu mai pierzi timpul pe drumuri gresite, iar in cazul in care vrei sa anulezi, este foarte simplu. Nu trebuie sa anunti tu stilistul, platforma face asta pentru tine si te scapa de conversatiile neplacute. Alte aspecte care sa ateste utilitatea Stailer poti gasi atunci cand folosesti serviciile de care dispune, dar cert este ca nu ai nimic de pierdut.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *