modelLucky Studio s-a facut remarcat in randul romancelor de foarte multe ori in decursul celor 8 ani de cand s-a lansat, iar castigurile pe care acest studio le-a oferit a facut in asa fel incat sa fie tot mai dorit ca si angajator. Treptat, prin beneficiile pe care le-a pus la dispozitia romancelor, a devenit cel mai dorit angajator de pe piata muncii.

Beneficiile, care au atras inca din 2008 si astazi atrag si astazi (pentru ca valoarea lor s-a marit considerabil) sunt enumerate mai jos:

  1. Lucky Studio ofera toti banii la zi

Prin acest lucru s-a facut remarcat Lucky Studio in randul romancelor: prin faptul ca ofera intre 300 si 800 de lei zilnic, la sfarsitul fiecarei ture. Acesti bani sunt oferiti corect, fara intarzieri si amenzi, astfel daruindu-le confort femeilor.

Ele sunt, in acest mod, stapane peste castigurile lor zilnice, fiind vorba de un sistem de plata la zi abordat de Lucky Studio ca o premiera in Romania.

  1. Bonusurile saptamanale oferite de Lucky Studio sunt cele mai mari

In functie de castigurile zilnice pe care le au fetele la Lucky Studio, apar si bonusurile saptamanale. Pe masura ce acestea se maresc, bonusul primit la fiecare sfarsit de saptamana e si el tot mai mare.fotomodel

Valoarea acestui bonus este intre 300 si 3.000 de lei, bani care ar putea dubla castigurile fetelor dintr-o luna, deoarece ele ii primesc saptamanal. Acest bonus oferit de Lucky Studio este cel mai mare din toata tara, deoarece se datoreaza comisionul progresiv pus la dispozitie de studio.

  1. Comisionul din castiguri incepe de la 50% si ajunge la 80%

Comisionul progresiv mentionat mai sus se refera la metoda de salarizare a fetelor. Ele aleg la inceputul angajarii in videochat fie banii de pe comision, fie salariul fix de 4.500 de lei pe luna.

In cazul in care ele aleg banii de pe comision, acestea primesc garantat 50% din castiguri, iar pe masura cee le evolueaza datorita trainerilor specializati de la Lucky Studio, ajung si la 80% din castiguri.

In acest fel ele pot avea un bonus saptamanal cat mai mare: datorita comisionului progresiv.

  1. Servicii zilnice garantate si gratuitemodel

Toate avantajele financiare sunt completate de faptul ca fetele nu trebuie sa plateasca nimic la studio si, astfel, economisesc foarte multi bani. Acest lucru se intampla fiindca Lucky Studio dispune de masini de munca, prin care fetele primesc transport gratis zilnic.

Totodata, ele au parte si de make-up artiste profesioniste care le machiaza in fiecare zi inainte de a intra pe tura de munca aleasa. Printre aceste servicii zilnice, mai putem adauga si accesoriile, training-ul specializat, cursurile si sedintele foto.

  1. Libertate, respect, discretie si legalitate in videochat

Ultimul, dar nu cel din urma avantaj se refera la legalitatea din studio. Fiind un studio de videochat care lucreaza pe baza legii, Lucky Studio ofera modelelor respect, discretie, confidentialitate si libertatea de a munci cum vor ele pentru a obtine bani.

In acest fel, Lucky Studio se afirma ca fiind cel mai bun studio din Romania, care ofera joburi in Iasi foarte avantajoase pentru femei.

 

De admin

9 comentarii la „5 avantaje care fac din Lucky Studio cel mai dorit angajator pentru femei din Iasi”
  1. Fiecare avantaj in parte ma atrage! Pare super misto acolo si as vrea sa incerc, la urma urmei e o experienta noua pentru mine. Cum ma pot angaja?

  2. Sunt destule surse de inspiratie pe internet. Poti cauta pe Google, pe forum sau chiar pe site-ul Lucky Studio. Vei gasi orice ai nevoie, cu siguranta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *