apa oxigenta

Apa oxigenata este apa imbogatita cu oxigen. Productia sa implica un proces in mai multe stagii dintre care primul este filtrarea apei de impuritati. Oxigenul activ este apoi adaugat apei purificate pentru a se obtine apa imbogatita cu oxigen. De ce e bine sa bei apa oxigenata? Iata in continuare cateva motive.

1. Se imbunatateste sistemul imunitar. Cand bei apa oxigenata, oferi un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor benefice din sistemul digestiv. In acest fel agentii patogeni nu vor putea supravietui in mediu oxigenat creat, virusii si bacteriile ce provoaca infectii mor si per total se imbunatateste imunitatea.

2. Se imbunatateste digestia. Bacteriile benefice gasite in sistemul digestiv si intestine ajuta la descompunerea alimentelor ingerate si ajuta la digestie. A bea apa oxigenata ajuta la un mediu mai bine oxigenat si se imbunatateste astfel digestia.

3. Se imbunatateste respiratia celulara.

4. Se reduce nivelul de acid lactic. Acesta se acumuleaza de obicei cand se fac exercitii fizice la o intensitate ridicata. Dupa o sesiune de antrenament intens corpul si tesuturile musculare au nevoie de mai mult oxigen decat poate transporta sangele, iar apa oxigenata ajuta foarte mult in acest sens.

5. Se mentine un nivel sanatos al pH-ului. Echilibrul la nivelul acestuia este cheia de a ramane sanatos. Adesea alimentele nesanatoase scad nivelul pH-ului in corp, creand un mediu acid. Consumul de apa oxigenata sustine un mediu alcalin bogat in oxigen, ajutand astfel la echilibrarea nivelului pH-ului.

6. Se imbunatateste nivelul de energie al organismului. Cu mai mult oxigen circuland in sange, te vei simti mai energizat, mai alert si mai putin obosit pe parcursul intregii zile. Oxigenul va ajunge in cantitati suficiente la muschi si la creier, aducand o stare de bine generala si mai multa energie.

7. Se reduce riscul de cancer. Celulele canceroase tind sa se multiplice intr-un mediu slab oxigenat. Consumand apa oxigenata, aceste celule nu au conditii bune pentru a supravietui.

Din pacate, diversele beneficii ale apei oxigenate nu au trecut testul stiintific. Expertii sunt de parere ca respiratiile adanci pot sa aduca mai mult oxigen in corp comparativ cu ingestia de apa oxigenata, cu toate acestea, daca simti ca iti aduce beneficii, poti alege sa consumi astfel de apa, intrucat nu are efecte secundare.

De

3 comentarii la „7 motive pentru care sa bei apa oxigenata”
  1. Cum sa fie benefic, sau de care apa oxigenata vorbiti? Provoaca arsuri pe esofag asa stiu, nicidecum ca e buna de baut

  2. Domnule, esti prost informat. E foarte acida si foarte nociva pentru tesutul digestiv. Fereasca Dumnezeu de oameni ca dumneata.

  3. NU VORBITI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA,, DECI CINE A-SCRIS AICI A-UITAT CA SA PRECIZEZE CA NU SA BEI IN CANTITATI… ESTE VORBA SA FACI O CURA, PE BAZA-DE APA OXIGENATA. CU CITVA PICATURI SUNT MAI MULTE VARIANTE,, POTI CA-SA INCEPI PRIMA ZI CU O PICATURA, IN APA DISTILATA 100-200 ML APA FIARTA SI ASA FACI PANA AJUNGI LA 21- ZI.. DUPA CARE TREACI LA SCADENTA,, COBORI INAPOI SI CINT AI AJUNS LA UNA PICATURA,, TE OPRESTI.. SUNT MAI MULTE VARIANTE,, OMUL INCEARCA PE CONT PROPIU,, TU RASPUNZI DE TINE NU ALTI. DACA IEI DECIZIA… MULTI AU SCAPAT DE BOLI INCURABILE AM CITIT CANCER DE PLAMINI SI PROSTATA.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Comentariile sunt închise.