Industria agriculturii necesita o gama larga de echipamente in acest domeniu, astfel incat sa se realizeze mai multe functii. Echipamentul pentru agricultura este format din utilaje agricole- cum ar fi tractoare, pluguri etc., dar si anumite accesorii, cum ar fi voliera, plasele pentru agricultura, plase de protectie, sau sfori si franghii.

Astfel, o voliera se utilizeaza, cu precadere, in delimitarea perimetrelor sau a terenurilor de crestere a pasarilor. Volierele sunt utilizate atat in fermele industriale, cat si in cele familiale. Pe scurt, o voliera este o plasa de protectie, fiind o masura simpla si ieftina care nu necesita foarte mult efort in montare si intretinere. Asadar, acesta este un domeniu ce necesita foarte multa atentie, mentinerea volierei curata fiind un lucru deosebit de important.

Pe langa voliera, trebuie sa tinem cont si de faptul ca pomii fructiferi sufera din cauza daunatorilor, astfel ca un alt aspect cu o importanta ridicata devine plasa pentru agricultura, care protejeaza pomii sau culturile de vita de vie de speciile de pasari daunatoare. Pe de alta parte, exista plase de acest gen ce pot fi montate si in sere, contribuind astfel la dezvoltarea cat mai usoara a plantelor.

De asemenea, exista si plase care ajuta la capturarea de animale salbatice, astfel incat sa fie relocate catre ale zone mai nepopulate. In general, astfel de accesorii sunt potrivite pentru domeniul de vanatoare, insa numai in scopuri legale.

Sfori sau franghii

Compania Romnets Corp. isi doreste sa satisfaca nevoile celor interesati de acest domeniu, asa ca pune la dispozitia lor mai multe variante de alegere pentru alegerea de sfoara sau franghie, impletite sau rasucite, astfel incat sa poata fi utilizate in diverse domenii. Chiar de la sectorul militar si pana la agricultura, piscicultura sau constructie, pot fi utilizate modelele de sfori si franghii de la Romnets Corp.

Daca se ia in considerare si modalitatea de fabricatie, atunci putem mentiona faptul ca exista doua categorii principale de sfori si franghii: rasucite si impletite. Cele rasucite sunt realizate din polipropilena, au un pret mai accesibil si pot fi utilizate in mai multe domenii. Sforile si franghiile impletite sunt realizate din poliester si poliamida, si fac parte din categoria de produse premium.

Drona in realizarea unui pod de franghie

Acum ca stii care sunt principalele accesorii folosite in agricultura si ferme, cu siguranta nu ai fi crezut vreodata ca o drona- gadget-urile noi aparute in domeniul tehnologic- ar putea sa isi faca loc in acest domeniu.

Astfel, dronele sunt gadget-uri ce au in componenta lor si o camera video sau foto, insa adevarata lor abilitate nu a fost descoperita pana acum. Probabil ca nici nu te-ai fi asteptat ca o drona sa reuseasca la creeze un pod de frangie. Ei bine, franghia de tip Dyneema este o sfoara usoara ce poate fi transportata de catre drone, fiind suficient de puternica incat sa reziste la presiunea exercitata de un om care se misca pe ea. In acest sens, doua drone au reusit sa participe la realizarea podului de franghie, deplasandu-se prin miscari proprii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *