auto

Oricine isi doreste ca masina sa ii arate cat mai bine, sa reziste cat mai mult si sa atraga multi ochi in trafic. Pentru a oferi o aparitie de senzatie cu bolidul tau oriunde ai merge, asigura-te ca o vei accesoriza pe masura. Ce poti face cand te-ai saturat de masina ta? Nu ai bani sa iti cumperi alta, insa ai dori parca o schimbare Nu-ti fa griji, exista posibilitatea personalizarii acesteia cu tot felul de elemente auto.

  • Schimbator de viteze. Daca ti se pare ca schimbatorul de viteze al masinii tale este un pic cam prea rigid si s-a cam si tocit, atunci ai putea cerceta inline pentru a gasi cele mai bune optiuni pentru inlocuirea acestuia. Exista o varoetate de modele si de site-uri de pe care poti cumpara asa ceva. Cei de la service sau de la magazinele de piese auto se pot ocupa de potrivirea si inlocuirea acestuia in cadrul masinii tale. Toate ca toate, insa ar trebui ca noul schimbator sa se potriveasca cat mai bine cu stilul automobilului si cu preferintele tale.
  • Huse pentru scaune. Daca te gandesti la o anumita tema pe care ar trebui sa o reflecte interiorul masinii tale, atunci schimbarea huselor scaunelor si banchetei va fi un pas necesar si major. Pana la urma, reprezinta una dintre cele mai mari componente ale interiorului unei masini. Diferitele culori, modele, materiale si costuri ale huselor disponibile te vor face sa ramai fara glas, insa te vor pune in fata unei provocari frumoase.
  • Accesorii pentru oglinda retrovizoare. Acestea par sa fie trenduri care vin si pleaca. Daca este sa vorbim despre bradutii odorizanti cu care ne impodobim si improspatam masinile, atunci asta sa fie. Dar mai exista si crucitele, jucariile de pus, zaruruile imblanite, iconitele sau alte tipuri de lucruri pe care le folosim pentru a ne inbunatati aspectul general al interiorului masinilor noastre.

De admin

Un comentariu la „Accesorii must have pentru masina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *