Desi ne bucuram de temperaturile placute de afara si de diversele posibilitati de distractie pe care acestea le favorizeaza, nu trebuie sa neglijam faptul ca iarna se apropie. Pentru asta trebuie sa ne punem la punct locuinta in ceea ce priveste partea termica. Mai ales daca in iarna incheiata am avut probleme pe aceasta parte, adoptarea unor masuri corespunzatoare pentru ca experienta neplacuta sa nu se mai repete este absolut necesara.

Se remarca din multitudinea de optiuni de pe piata o gama de termostate inteligente, oferite de un producator deja renumit – Salus Controls. Un model care a captat atentia publicului si care si-a dovedit eficienta este binecunoscutul termostat Salus iT 600.

Termostatul Salus iT 600 si cum te ajuta sa obtii un confort termic sporit in locuinta

Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa iti deschizi si aceasta optiune in lista pe care o realizezi daca vrei sa fii sigur ca o sa iesi cu bine din iarna ce urmeaza. Cum te ajuta un termostat Salus iT 600 sa asiguri confortul celor dragi?

  • Permite reglarea temperaturilor pe intervale de timp

Problema fluctuatiilor de temperatura din locuinta este complet inlaturata cu ajutorul unui astfel de dispozitiv. Asta se datoreaza faptului ca iti ofera posibilitate de a programa centrala sa porneasca numai atunci cand temperatura aerului depaseste sau scade sub valoarea stabilita de tine pentru un anumit interval orar.

Ai posibilitatea de a seta un program care sa pastreze minimul de caldura in interior atunci cand esti la serviciu, urmand sa faca trecerea la altul la ora la care se intorc micutii de la scoala, spre exemplu.

Modul vacanta de care dispune termostatul este de asemenea de luat in considerare si deloc de neglijat. Pentru ca nu iti permiti sa inchizi complet centrala (risti sa racesti complet peretii, iar incalzirea va fi mai dificila), poti opta pentru acest mod de activitate a termostatului, care sa pastreze o valoare optima in locuinta, pentru perioada in care esti plecat.

Eventual poti avea in vedere modificarea temperaturii inainte de intoarcere pentru a fi intampinat de un camin cald si primitor – exact asa cum iti doresti.

  • Ofera posibilitatea de a economisi la intretinere

Cred ca nici nu ar mai fi necesar sa mentionez cat de mult conteaza sa ai posibilitatea sa platesti mai putin la intretinere. Sunt persoane care se indatoreaza pentru a putea iesi din iarna, iar un astfel de avantaj ar fi mai mult decat binevenit in cazul acestora. Pentru ca poti sa reglezi si sa controlezi mereu consumul de combustibil, te poti organiza in asa fel incat sa nu consumi nici un strop de caldura inutil.

Vei vedea ca incet vor scadea costurile facturilor la intretinere, realizand economii insemnate in acest sens. Este adevarat ca pretul unui astfel de dispozitiv este unul mai putin modest, dar nicidecum o piedica in a realiza ulterior economii insemnate si de a sta pe toata perioada iernii in conditii optime de confort termic.

O sursa de incredere din care poti comanda un astfel de termostat este saluscontrols.ro. Comanda direct de la producator si bucura-te de avantaje termice multiple.

De admin