Meserii
Meserii

Sunt putine persoane care pot declara oricand, la orice ora si cu mana solemn asezata pe inima, ca sunt pe deplin multumiti si impliniti de serviciul sau cariera lor. Daca te gandesti ca ai o ocupatie monotona, ar trebuie sa vezi care sunt cele mai neobisnuite meserii din lume. Unele sunt periculoase, unele scarboase, pe cand altele sunt de vis. La ora actuala, exista mai mult de 70 000  domenii profesionale.

Din lista generala, avem posibilitatea sa le evidentiem pe celea care provoaca zambete neconditionate.

Persoane care miros prosoape de hartie. Companiile producatoare de prosoape de hartie angajeaza persoane care sa le miroasa produsele pentru a se asigura ca acestea sunt inodore. Criteriile de angajare presupun detinerea unui simt dezvoltat al mirosului. Salariile variaza intre 19.000 si 52.000 de dolari pe an, fiind influentate de experienta si expertiza olfactiva.

Inghesuietor .Problema suprapopularii in marele orase afecteaza gradul de utilizare al transportului subteran. In momentul in care usile nu se pot inchide din cauza bratelor si picioarelor calatorilor, in ajutor vine inghesuitorul, o persoana puternica fizic. Intr-o modalitate profesionista si fara a aduce prejudicii pasagerilor nefericiti, inghesuitorul ii impinge in interiorul salonului.

Mulgator de serpi. Veninul de sarpe este esential pentru cercetarile din domeniul medical si stiintific pentru elaborarea anumitor vaccinuri si medicamente. Este o meserie riscanta, dar si plina de satisfactii pentru care trebuie sa ai o mana ferma.

Persoane care testeaza jucarii sexuale. Companiile de jucarii sexuale trimit la resedinta angajatilor o cutie cu cele mai recente produse, pe care acestia le incearca si le evalueaza. In acest domeniu, salariile ajungeau in 2012 la 39.000 de dolari.

Somnoros profesionist. Daca esti una dintre acele persoane care se chinuie dimineata sa se ridice din pat si preferi sa lenevesti toata ziua, atunci e meseria potrivita pentru tine. Acesti somnorosi iau parte la studii si cercetari despre somn, fiind o ocupatie de vis pentru multi dintre noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *