DETECTOR DE  METALE-VANATOARE DE COMORI LA UN CU TOTUL ALT NIVEL

A cauta comori pierdute prin nisip este grozav de distractiv si te poate ajuta sa iti omori timpul in timp ce te si bronzezi in acelasi timp. Folosind si o masinuta cu telecomanda pe care sa amplasezi detectorul poate face vanatoarea si mai distractiva, si cine stie ce vei putea descoperi.

UN PACHET DE CARTI REZISTENT LA APA

Jocurile de carti sunt o foarte buna activitate de grup pentru atunci cand te simti prea lenes pentru a inota sau a juca volei. Din pacate, cartile pot fi distruse cu usurinta de catre mainile ude si de catre apa scursa din par si din hainele jucatorilor. Acest pachet de carti este modalitatea cea mai buna de a evita asta.

HOVERCRAFT(AEROGLISOR)-HAI SA DAM O TURA!

O astfel de masinarie este putin mai scumpa, insa imagineaza-ti o tura cu ea printre valurile inspumate, impreuna cu un prieten sau bucurandu-te de mare ca niciodata pana acum. De asemenea, acest Hovercraft nu se va strica prea usor.

IPOD SI CASTI REZISTENTE LA APA-MUZICA PE CARE VREI S-O ASCULTI FARA NICIUN RISC

Muzica iti poate dicta starea in orice situatie, si nu exista un sentiment mai bun decat acela de a te relaxa in apa in timp ce asculti si muzica ta preferata, multumita acestui iPod rezistent la apa care vine impreuna cu un suport, stiind faptul ca in acelasi timp eviti riscul de a-ti distruge iPodul.

PROSOP TWISTER-NU CRED CA EXISTA UN LOC MAI BUN PENTRU A JUCA UN ASEMENEA JOC, DECAT PLAJA

Sunt sigura ca o gramada de oameni vor fi de acord cu mine referitor la acest lucru. Jocul de Twister este intotdeauna distractiv, si este grozav de a fi practicat alaturi de prieteni.

AMPLIFICATOR DE SEMNAL PENTRU TELEFON

Nu toate plajele au semnal, insa poti evita acest lucru foarte simplu, prin luarea cu tine a acestui amplificator de semnal. Cateodata, chiar nu poti evita foarte usor obligatiile de serviciu, iar acest gadget iti va permite sa fii disponibil pentru diferite apeluri de urgenta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *