Barbie Matador
Barbie Matador

Zilele in care parintii isi puteau pune increderea deplina in companiile de jucarii, sunt demult apuse. Se pare ca cei care cumpara aceste jucarii o duc mult ai bine daca isi folosesc propriile instinte si hotarasc sa nu achizitioneze aceste jucarii. Poate ti se va parea ridicol ca aceste produse pot fi periculoase, insa trebuie sa afli care sunt cele mai periculoase jucarii interzise in multe state.

Matador Barbie. Se pare ca de fiecare data apare cate o papusa Barbie, care are un nou „loc de munca”. Insa compania nu a gandit bine acest concept de papusa. In anul 1999, Barbie Matador si-a facut intrarea pe scena jucariilor. O campanie condusa de actrita Alicia Silverstone, a cerut ca aceasta papusa sa fie scoasa din vanzari deoarece, promovarea acestui tip de sport are la baza batjocorirea si sacrificarea taurilor. Dupa un an de la aceasta campania, papusa Barbie a fost scoasa de pe rafturile magazinelor.

Lawn Darts. Cine s-a gandit ca mixarea unui material solid cu o sageata ascutita ar fi o ideea buna? Nu suna a fii un joc foarte sigur. Dupa ce 7000 de oameni au fost raniti, iar alti 3 au murit, incepand cu anul 1970, aceste arme mortale au fost interzile in anul 1988.

Sky Dancers. La o prima vedere, aceste zane frumoase de jucarie par a fi visul oricarui copil. Ideea de functionare consta in tragerea unui fir de ata, prin care zanele putea zbura in sus, extinzandu-si bratele si coborand cu gratie inapoi. Acest lucru insa nu s-a intamplat. Acest mecanism nu a fost foarte bine gandit, iar la aterizare, papusile se infingeau cu o viteza foarte mare in pamant. Inainte ca aceasta jucarie sa fie scoasa de pe piata, a cauzat 100 de acccidente, printre care dinti rupri, orbire temporara si cel putin o comotie la cap.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *