homex.roDaca va ganditi ca vorbesc despre eternele promotii enervante de pe la TV, despre deschiderea unui nou magazin specializat pe astfel de oferte (ma refer aici la imbulzelile create de tigai la deschiderea unui nou magazin LIDL), aflati ca va inselati. Nu trebuie neaparat sa abordezi astfel de practici daca iti doresti tigai nou noute sau orice alte accesorii pentru bucatarie. Am gasit o solutie mult mai simpla, confortabila si rentabila, chiar online.

Dupa cum spuneam, teleshoppingul sau deschiderea de noi supermarketuri nu reprezinta, din punctul meu de vedere, cea mai buna solutie pentru a gasi accesorii de bucatarie. Nu conteaza ca este vorba despre tigai, cutite de bucatarie, roboti de bucatarie, blendere sau storcatoare de fructe. Pentru mine conteaza cel mai mult calitatea, si astfel am ajuns, prin recomandarea unei rude, la site-ul homeX.

In cautarea catorva accesorii pentru bucatarie, am vazut la homeX o gama variata de produse pentru casa si gradina. Nu lipsesc din oferta accesoriile diverse pentru dormitor, baie, living, gradina sau terasa. De asemenea in cadrul aceluiasi site pot gasi produse utile si pasionatii de calatorii, camping, sport sau fitness. Oferta este diversificata, dupa cum va puteti da si singuri seama.

Revin la accesoriile mele pentru bucatarie. Cautam un set de tigai profesionale – da, sunt barbat si imi place sa gatesc! De fapt toata lumea stie expresia „Cei mai buni bucatari sunt barbatii.”. De asemenea mai aveam nevoie si de un set nou de cutite. Nu mai repet experienta cu teleshopping-ul – m-am lasat pacalit de o „superoferta” si m-am ales cu niste cutite de bucatarie de care m-am folosit foarte putin.

Simplu si usor, din cateva click-uri am gasit setul de tigai dorite si am luat si niste cutite de bucatarie – oarecum am ramas surprins ca m-am incadrat cu ambele in bugetul ce il aveam propus doar pentru tigai. Chiar recomand acest site, oricine poate gasi aici solutii potrivite pentru casa si gradina. Produsele mi-au fost livrate in 24 de ore de la confirmarea comenzii, prin curierat rapid. Aveam si posibilitatea de returnare in termen de 14 zile, cu garantia restituirii intregii sume (mai putin taxele de expeditie). Nu a fost insa cazul, pentru ca setul de tigai si cutitele de bucatarie pe care le-am cumparat de la homeX isi fac pe deplin datoria.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *