Prietenii la nevoie se cunosc spune un proverb. Iti dai seama de asta pe cont propriu cand la randul tau ai nevoie de cate ceva si apelezi la cei care par de incredere. Dar cand vine vorba de bani lucrurile se complica. Cu totii avem nevoie de bani si parca niciodata nu sunt de ajuns. In plus acesta este un bun motiv ca multe relatii sa se strice cand imposibilitatea de a face fata unui imprumut intervine. Ajutor, am nevoie de bani!

In zilele noastre este tot mai greu sa ne descurcam cu ceea ce avem. Facturile cresc, salariile sunt prea mici, cheltuielile prea mari. De unde poti sa faci rost de bani? Cum ar spune romanul toci din piatra seaca si ai nevoie urgent. In numele acestei nevoi s-au nascut casele de amanet. Locul in care ai garantia unui imprumut, in care un bun este valorificat ca atare pentru ceea ce ai nevoie pentru moment.

Conceptul dupa care se ghideaza o casa amanet este cunsocut: un bun de genul auto, electrocasnic, electronic, o bijuterie poate deveni o sursa de bani. In functie de ceea ce ai si in functie de modul in care se evalueaza pe piata suma primita iti este garantata. Ai la dispozitie timp suficient pentru a recupera bunul garantat, ai timp sa il prelungesti pana cand poti sa restitui imprumutul pana la ultimul leu.

Ai putea crede ca o casa de amanet se adreseaza unui public de nivel mediu sau mai jos. In realitate se adreseaza unui public larg si nu tine cont de cine esti, de unde vii sau ce bun ai pentru a garanta. Desi stim ca aurul este spre exemplu scump si mereu o sursa ce se valorifica la o cota buna nu sunt excluse nici posibilitatile ca un telefon mobil spre exemplu sa devina garantia unui imprumut. Simplu, rapid, cu sume diverse. Pentru a nu te complica cu dosare si timp de asteptare. Pentru ca ai nevoie de bani in timp foarte scurt si prietenii nu pot fi o sursa.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *