AntMarketers.ro Intr-o lume ce se afla intr-o continua schimbare, trebuie sa ai in vedere actulizarea constanta la reguli si tendinte. Din punct de vedere seo o astfel de recomandare este cea care iti aduce sanse de a fi la curent cu ce trebuie sa faci pentru ca site-ul sa fie bine indexat. Iata ce explicatii ofera cei de la AntMarketers.ro cu privire la aspectele ce dicteaza tendintele seo in 2018.

Social Media

Retelele sociale fac in continuare furori. Acestea pot fi de asemenea o unealta eficienta pentru promvoarea site-ului tau. Specialistii seo spun ca trebuie sa fii activ si sa faci din brandul tau un nume cunoscut, prin trimiteri catre site. Tine cont si de regula unui continut bun aici.

Sunt voci ce spun ca social media joaca de asemenea un rol in ceea ce priveste algoritmii. Poate ca nu te va aduce pe prima pagina, insa cert este ca iti ofera sansa de a fi mai vizibil, va ajuta la cresterea popularitatii si nu in cele din urma la cresterea traficului organic, desi indirect.

Merita de urmarit ce tendinte sunt si din acest punct de vedere pentru ca planul de promovare seo sa fie unul eficient.

Seo pentru Bing si Yahoo, necesar daca duci totul la nivel international

Dupa cum spun si cei de la AntMarketers.ro nu este vorba doar despre Google. Daca te raportezi la piata din Europa vei dori sa stii ca o mare parte din cautari aici se realizeaza si prin alte motoare de cautare decat Google. Spre exemplu Bing este fruntas in unele zone, precum este Yandex in Rusia.

Indexarea prioritara pentru site-urile responsive

Poate ca una dintre cele mai mari surprize ale acestui an se refera la modul in care Google prioritizeaza acele site-uri ce au versiunea mobile friendly. Se pune un tot mai mare accent pe acest segment. Daca nu ai facut asta pana acum trebuie sa stii ca ai de pierdut chiar si pana la 60 de procente din potentialii tai clienti.

Explicatia este una simpla si se refera la faptul ca motorul de cautare doreste sa ofere utilizatorilor o experienta tot mai buna. Cum utilizatorii folosesc cel mai adesea smartphone-ul pentru orice cautare online, trendul se impune de la sine. Corect?

Cautarea vocala

Exact ca si versiunile mobile friendly, cautarea vocala este un trend in crestere la ora actuala si va deveni la un moment dat o baza. Este mai rapid si mai comod. Desi astfel de cautari nu schimba in fond ce inseamna seo si fundamentele acestuia, exista totusi unele abordari noi.

Recomandarea este de a folosi heading-urile – h1, h2 etc. – folosind intrebari. De asemenea, informatiile oferite trebuie sa fie cat mai detaliate. O pagina cu intrebari posibile pe care utilizatorul ar putea sa le aiba precum si optimizarea site-ului pentru versiunea mobila sunt aspecte de maxim interes de realizat.

Cei interesati sa fie la curent cu ce se intampla in lumea seo si mai mult decat atat, sa inceapa o colaborare cu specialisti in domeniu care sa le ofere solutii pentru o mai buna indexare a site-ului lor gasesc la AntMarketers.ro sprijinul necesar.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *