Incercand sa ma documentez cat mai mult in ceea ce priveste lumea telefonului mobil, am dat peste un articol despre ce a mai aparut nou in acest domeniu. Sunt o necunoscatoare in acest domeniu si pentru ca ma gandesc ca mai sunt si altele/altii i aceeasi situatie ca mine, m-am gandit sa va dezvalui ce am mai aflat.

Cei care detineti un smartphone in sistem android, puteti sa va descarcati o aplicatie mai speciala. Astfel daca vreti sa aflati cum sa ajungeti intr-un anumit loc nu trebuie decat sa aveti instalata aceasta aplicatie care va va ajuta. Ce e interesant e faptul ca nu trebuie sa tastati locul in care vreti sa ajungeti, ci pur si simplu sa il comunicati telefonului verbal, acesta imediat recurgand la metoda de a cauta locul in care dumneavoastra vreti sa mergeti. Intrebarile pot fi rostite in limba romana si nu in engleza asa cum ne-am astepta. Pentru ca stim si noi ca inainte, aceste aplicatii puteau fi folosite doar prin intermediul limbii engleze, iar rezultatul putea fi sortit esecului.

Pentru ca aplicatia sa ofere efectul dorit trebuie in primul rand sa nu uitati sa fiti conectati la Internet, ceea ce ofera posibilitatea de a avea acces la aceasta aplicatie in mod gratuit si foarte simplu. Totodata, este usor si de utilizat pentru cei ce se afla la volanul masinii, pentru ca mult mai greu ar fi sa trebuiasca sa tasteze decat sa comunice locul dorit.

Aplicatia ar fi de un mare ajutor si celor care pleaca intr-un oras nou, astfel fiind foarte usor sa gasiti un hotel la care sa va cazati, muzeele cele mai frumoase din orasul respectiv sau restaurantele din zona.

Asadar, puteti pleca oriunde atata timp cat aveti instalata aceasta aplicatie si nu mergeti in vacanta cu gandul ca v-ati putea rataci sau nu ati avea unde ramane peste noapte.

De admin