academiadetraduceri
academiadetraduceri

Apostila autorizata este un document de autentificare aditional necesar pentru a fi acceptate in mod international anumite documente legalizate inclusiv actele de adoptie, certificatele de nastere, anumite contracte, certificate de deces, diplome si alte acte de scolarizare, certificate de casatorie, imputerniciri de la tribunal si alte asemenea tipuri de acte de care este nevoie in afara tarii de origine.

In cadrul unei apostile autorizate este vorba despre semnatura in original si sigiliul  sau stampila celui care a declarat oficial acest act. Binenteles, aceasta apostila autorizata este recunoscuta si se poate obtine doar in statele participante si semnatare ale Conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961.

Exact pe de cealalta parte se afla supralegalizarea, un document si un procedeu de asemenea comun in cadrul academiilor de traduceri ca si Academiadetraduceri care impune legalizarea de documente de care este nevoie in afara tarii, dar de data aceasta in statele care nu au aderat la Conventia de la Haga. Si in acest caz, ca si in cazul apostilelor autorizate, este vorba despre ideea ca actul notarial in cauza se recunoaste a fi unul oficial, ca este calitativ si are semnatura si sigiliul celui care a semnat actul in sine.

Insa, aduceam mai sus un exemplu legat de un centru sau un loc avizat care se ocupa de aceste doua acte legale si de traducerea lor. Academiadetraduceri are niste servicii rapide, incadrandu-se fix in termenele limite in care trebuie sa incheie o traducere. De asemenea, serviciile si traducerile in cauza sunt efectuate si finalizate de catre cei mai profi si buni traducatori iar standardele la care se ridica traducerile sunt cele europene.

In anumite cazuri cum ar fi si adoptia unui copil din alt stat diferit fata de cel in care locuiesti si de care apartii, trebuie sa ai la indemana si sa cauti sa respecti toate normele ce tin de acest proces uneori indelungat, desi se pare ca in ultima vreme nici nu mai este nevoie de supralegalizare in anumite cazuri. O astfel de echipa de translatori acreditati si recunoscuti  din Romania sunt mereu la indemana clientilor care isi doresc sa le fie traduse documentele oficiale sau neoficiale in regim de urgenta si corect.

Pentru a usura accesul persoanelor interesate de a apela la serviciile Academieidetraduceri exista cateva departamente principale de care se ocupa traducatorii acesteia, acestea fiind Departamentul Juridic, Departamentul Economic, Departamentul Tehnic & IT si Departamentul Medical. Dintre toate acestea, este foarte simplu sa alegi serviciile de care ai nevoie in functie de domeniul de care esti interesat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *