Daca ti-ai dorit vreodata ca masina ta sa fie perfecta pentru liniile elegante ale unui iPhone 6S, puterea unui Apple Mac Pro si sa ai si suficient spatiu pentru a-ti aseza iPad-ul Pro in bord, atunci ai face bine sa incepi sa pui cateva economii deoparte. Ca orice alt produs de la Cupertino, masina Appla nu va fi deloc ieftina. Cel putin asta spun analistii de la Jefferies tech & Co. O nota ce se desfasoare pe 68 de pagini realizata de catre analisti catre automobilul Apple, prezice ca pretul mediul al acestei masini va fi de aproape 55.000 de dolari.

In timp ce nu este un pret deloc ridicat comparativ cu cel al Model S a celor de la Tesla, automobilul Apple- care se zvoneste ca va fi in totalitate electric- ar putea sa lanseze pe piata un nou model total difertit de ceea ce stim pana acum. De asemenea, alte surse sustin ca Apple car ar putea fi gata pana in anul 2019.

Vanzari Apple Car

In aproximativ cinci ani de zile, masinile electrice vor fi acceptate la o scara mai larga, astfel ca specialistii Jefferies & Co sugereaza ca Apple va vinde in jur de 200.000 de unitati- un numar impresionant de mare comparativ cu progonza pentru masinile Tesla- 55.000 de bucati.

Bineinteles, recunoasterea marcii Apple va contribui extrem de mult la cresterea cifrei de vanzari. Pe de alta parte, fiind un produs marca Apple, acest vehicul va avea o multime de sisteme tehnologice de ultima generatie si nu va fi o masina deloc ieftina, din moment ce Statele Unite speculeaza ca numai pretul de start este de 55.000 de dolari.

Fanii Apple care isi doresc sa achizitioneze editia Gold- asa cum exista in fiecare linie de produse Apple- vor trebui sa scoata din buzunar de trei ori mai multi bani comparativ cu pretul de lansare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *