seductie

Arme ale seductiei – ce trebuie sa stii despre secretele ei

Nu este vorba de a dori sau nu sa seduci un barbat sau o femeie ci de cum stim sa ne aratam calitatile acolo unde chiar ne dorim sa aratam asta. Cert este ca exista o intreaga poveste despre armele seductiei. Printre altele afla ca il poti sau o poti ravasi chiar si cu un parfum interesant. Iata ce spun studiile despre asta:

Vestimentatia

Joaca un rol extrem de important, avand in vedere ca anumite culori si linii ar putea sa te arate mai misterioasa decat poti tu sa faci sa fii. Se crede asadar ca ideal este ca o femeie sa poarte materiale fluide pentru a nu scoate total in evidenta formele coprului sau si a pastra misterul despre ce se afla sub ele. Pentru barbati camasile sunt de mare efect si impact vizual.

Machiajul

Cel putin in randul femeilor se mizeaza foarte mult pe ideea de a corecta acolo unde natura nu a fost prea darnica – interpretabil. Asa ca femeile tind sa exagereze cu tot ce inseamna arta de a se machia. De fapt studiile spun ca barbatii sunt mai atrasi de acele femei cat mai naturale sau care poarta un machiaj aproape greu de distins.

Cand vine vorba de barbati este greu de spus cum pot acesta sa bifeze ceva la acest capitol. Si totusi parfumul ar putea sa se incadreze aici. Cel ales, ca stil, ca nota, ca si intensitate si nu in ultimul rand in functie de cum il poarta conteaza extrem de mult. Spre exemplu parfumuri  ieftine de la pandera.ro sunt cele care te scot din incurcatura. Oricum parfumul se foloseste chiar zilnic deci nevoia se intelege cu sau fara intentia de a impresiona; aici se gasesti parfumuri diverse, unisex, special pentru femei sau barbati, cu note puternice sau suave. Aici depinde de tine ce vei alege insa ar trebui sa le incerci rand pe rand pe toate pana cand iti definesti un stil.

Tip: parfumul rezista mai bine daca alegi o crema din aceeasi gama. Si daca tot vorbeam de seductie si tot ce implica ea tine cont de anumite puncte cheie, intens vascularizate, care vor emana prin toti porii parfumul deosebit. Aici se include zona din spatele gambei, incheieturile si zona gatului.

Atitudine, zambet

Ca un pachet complex pana la urma farmecul fiecaruia vine din fiecare detaliu definitoriu. Zambetul este printre primele aspecte de impact la o persoana. In primul rand, daca iti zambeste inseamna ca este o energie de luat in seama. Cui sa ii placa morocanosii pana la urma? Asa ca va conta sa existe acel zambet care sa atraga. In plus, atitudinea este si ea de luat in seama. Sa nu uitam ca pana si modul in care iti porti parfumul spre exemplu te va face sa fii un om interesant sau nu. Depinde numai de tine.

Exista trucuri despre seductie si despre cum sa te pui in valoare. Dar mai presus de toate conteaza nu sa urmezi un scenariu ci sa stii cum sa fii tu, in cel mai interesant mod cu putina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *