Stii acele momente cand parca ai dori sa opresti timpul in loc? Cand nimic altceva nu conteaza si tot ce iti doresti este sa prelungesti la infinit clipa fericirii? Timpul este insa nerabdator si tot ce poti sa faci este sa traiesti clipa si acele momente sa le faci o amintire unica. Cum? Prin fotografie. Este o modalitate de a imortaliza totul, de a face din cadrul in care te gasesti o amintire ce nu tine cont de trecerea timpului.

Arta fotografica este apreciata in primul rand tocmai pentru ca pe viitor pastreaza fericirea parca neatinsa de elementele timpului. Insa in egala masura conteaza si partea de arta, de maniera in care totul lucreaza pentru a reda frumosul. Sunt cuvinte mari pe care le intelegi numai dupa ce te confrunti cu ele. De altfel pentru fiecare eveniment in viata ta pui accent pe fotografie, pe ceea ce ramane. Insa nu iti doresti sa cunosti partea mai putin placuta cand acestea nu sunt la nivelul la care te asteptai. Si pentru a nu te multumi cu putin inseamna sa tii cont de elemente precise in alegerea celui care va manui aparatul de fotografiere pentru tine.

Andrei Scintei Photography este un bun exemplu al profesionalismului. Pentru ca imbina utilul cu placutul si ceea ce il defineste este meseria sa. Pentru ca dintr-o pasiune reuseste sa ajunga la un inalt nivel. Si acolo unde se pune accent pe ideea de placut nimic nu sta in calea succesului. Fie ca este vorba de un eveniment de genul nuntilor sau al botezurilor, fie ca este vorba de un eveniment public meseria si cunoasterea in acest domeniu este aceeasi. Cu aceeasi daruire se adreseaza tuturor, cu aceeasi pasiune lucreaza orice fotografie. Din fiecare cadru face ca finalul, produsul predat sa fie desavarsit.

Si cum nu numai o simpla prezentare este suficienta sa crezi ca acel fotograf este ceea ce ai nevoie trebuie sa cunosti persoana din spatele aparatului. Pentru ca in munca cu oamenii, in nevoia sa de a fotografia trebuie sa cunoasca substratul, la fel cum si tu trebuie sa ii definesti stilul, in ideea de a gasi acea unda comuna ce duce la o colaborare. Factorul psihologic din ideea ca nu esti urmarit din umbra este si el la fel de important.

 

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *