piese dezmembraripiese dezmembrari

Cand masina pe care o detii ai probleme de orice fel si te lovesti de nevoia de a inlocui anumite piese primul tau gand este cel legat de costurile de achizitie. Pentru ca un detinator de automobil stie ca acest statut are nevoie de intretinere si ca mereu si mereu vor exista nevoi de investitie trebuie sa existe si metode alternative care sa le gaseasca un echilibru intre nevoia de a repara masina si nevoia de a pastra si un cost decent al intregii investitii.

Sunt multi cei care se bazeaza pe piesele auto de la dezmembrari, piese de orice fel. De fapt acolo unde stii ca exista dezmembrari auto poti gasi orice, chiar si motor auto dezmembrari. Iar avantajele ti se arata imediat caci esti imposibil sa nu simti la propriu ca o astfel de varianta este mai eficienta mai ales privind costurile. Ori fara motor clar nu ai masina insa sa il inlocuiesti te costa destul de mult. Asa zisa inima a masinii iti poate face o gaura in buget ce greu o acoperi. DIn fericire motorul cumparat second hand de la dezmembrari vine sa reduca aceasta problema.

Cand vine vorba de avantajele pe care le ai cand vei achizitiona orice tip de piesa auto de la un parc auto ce se ocupa cu dezmembrari prima parte este clar cea legata de costuri. Ai sansa sa cumperi mai ieftin insa cu aceeasi calitate. Nu este nou insa nici uzat cat sa nu mai poata fi folosit. Diferenta este chiar si de pana la 75% fata de cazurile in care vei cumpara o piesa noua de la cine stie ce dealer.

Daca vei formula o cerere in acest sens ai sansa sa alegi piesa exacta ori daca este vorba de un element de exterior poti gasi chiar si aceeasi culoare dorita. Nu trebuie sa faci un compromis in acest sens astfel ca in functie de ce masina ai cumperi exact pe tipul ei cele necesare. Si daca te gandesti ca este usor riscant afla ca ti se ofera si o garantie caci ceea ce se ofera este inca o piesa viabila ce se poate folosi.

De altfel daca esti interesat de orice tip de piesa poti comanda orice online, mai simplu, mai avantajos si pentru ca salvezi timp.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *