Deoarece contine foarte multe vitamine si minerale, marul este unul dintre cele mai sanatoase fructe disponibile pe pioata. Poti sa te bucuri in acelasi timp de gustul incredibil al acestui fruct, cat si de beneficiile pentru sanatate pe care acesta le aduce. In continuare vom vorbi despre sucul de mere si cum te poate ajuta in viata de zi cu zi.

Un mar de dimensiuni medii contine aproape 13% din necesarul zilnic de fibra, 10% din necesarul zilnic de vitamina C si doar 80 de calorii.

Cu totii stim ca merele dispun de atat de multe beneficii pentru sanatate, incat nu le-am putea enumera pe toate in acest articol. Totusi, voi prezenta cateva dintre cele mai importante avantaje pe care un consum regulat de suc de mere le produce pentru sanatate.

  • Sucul de mere contine o cantitate insemnata de vitamina A care imbunateste vederea si functiile ochilor. Mai mult decat atat, vitamina ne ajuta sa vedem mai bine si sa ne obosim ochii mai putin pe conditii de luminozitate scazuta.
  • Sucul de mere contine de asemenea si foarta multa vitamina C, foarte folositoare pentru a creste imunitatea organismului. Pe langa asta, vitamina C este extrem de folositoare in caz de raniri.
  • Pectina prezenta in sucul de mere ne relaxeaza intestinele si ne poate ajuta foarte mult si in cazul in care suferim de constipatie.
  • Sucul de mere este un promotor al unei bune digestii si ne poate ajuta sa scapam de toate toxinele din organism.
  • Din moment ce sucul de mere contine zaharuri naturale, acesta este o sursa foarte buna de energie pentru organism.

Sper ca acest articol te-a ajutat cat de cat sa-ti aminteasca despre mere si despre cat de folositoare sunt acestea pentru viata ta de zi cu zi. Asa ca, de acum inainte, incearca sa acorzi o mai mare atentie merelor si sucului de mere.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *