cicret braceletcicret bracelet

Filmele SF au nevoie de imaginatie mai avansata daca e sa tinem cont de faptul ca viitorul deja se contureaza tinand cont de o evolutie surprinzatoare. In curand se pare ca ne vom bucura si de telecomanda ce se integreaza intr-o bratara. Nimic ciudat pana acum insa afla ca iti transforma bratul in unul parca robotic.

Cicret Bracelet

Cicret Bracelet se numeste si este bratara care inca mai are nevoie de finantari pentru a ajunge la faza de productie in masa pentru public. Nevoia de 700 de mii de euro il face pe francezul de la care a plecat totul sa faca publica inventia. Acesta asteapta o reactie din partea celor care realizeaza ca bratara cu pricina poate fi de folos in viitor.

Se presupune ca ar urma sa aiba un pret de 400 de dolari in momentul in care va exista pentru vanzare. Acest device include senzori si diverse tipuri de conectari, de la USB la WIFI si asa mai departe. Este de fapt o bratara ce include un mini proiector, ceea ce face ca bratul purtatorului sa se transforme parca in bratul unui robot. Suprafata va fi una touchscreen si cum spuneam face clar parte din lumea fabuloasa de SF.

Bratara in sine parca nici nu tradeaza ceea ce include, avand un design simplu, minimalist si adaptandu-se la diverse marimi ale purtatorului. Cu toate acestea surpriza mare vien din dotarile acesteia. Spre exemplu este rezistenta in orice conditii asa ca nu impune o limita de folosire in cada spre exemplu. Este rezistenta la aburi si apa, putand fi chiar si scufundata in apa.

O simpla miscare laterala face ca bratara sa se deschida sau sa se inchida. Se poate conecta cat sa devina tableta ta la indemana in orice moment. Ba chiar nu mai impune nevoia de a te atinge la telefon ci de a prelua apelurile direct prin ea.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *