down

Modelul australian Madeline Stuart, care sufera de sindromul Down, a reusit sa lanseze o campanie de publicitate in moda si stil de viata, sub numele brand-ului everMaya. Lumea a auzit de Madeline Stuart inca de cand aceasta avea varsta de 18 ani, in momentul in care ea, impreuna cu mama sa, au incercat sa schimbe modul in care oamenii privesc oamenii cu dizabilitati, incepand campania folosindu-se de lansarea unor imagini in mass-media sociala.

In prezent, aceasta a trecut de la fotografiile de pe Instagram, la cateva campanii publicitare majore. Damian Graybelle, presedinte al everMaya a declarat ca ”experinta pe care am trait-o lucrand cu ea a avut un impact pozitiv asupra personalitatii mele dar si a modului profesional cu care lucrez. Nu m-am asteptat niciodata ca o campanie cu Madeline sa aiba un astfel de impact impresionant asupra oamenilor. Am vorbit cu o multime de parinti care au copii cu dizabilitati, iar acestia ne-au spus ca parteneriatul nostru cu Madeline le-a dat speranta si le-a schimbat perspectiva in ceea ce priveste viitorul copiilor lor.”

Compania everMaya

Pe langa aceasta campanie, compania a lansat o linie de genti de mana pentru adolescente, care este disponibila de la 15 august. EverMaya doneaza 5% din vanzarile fiecarei genti ”Madeline” catre Societatea Nationala a Sindromului Down – NDSS.

Sara Hart Weir, presedinte al NDSS, a declarat intr-un comunicat de presa ca ”donatiile generoase care vor veni catre noi, ca rezultat al vanzarilor de genti, vor sprijini in mod direct misiunea noastra de la NDSS, din moment ce luptam pentru drepturile, valorile si demnitatea tuturor persoanelor care sufera de sindromul Dowwn, dar si pentru familiie acestora.”

Aceasta nu este singura campanie de haine in care Madeline Stuart s-a implicat. In luna iulie, Stuart a pozat pentru Manifesta – un brand de articole sportive. ”La fel cum Madeline se angajeaza sa extinda ideile oamenilor in ceea ce poate fi un model, compania Manifesta este hotarata sa arate ca industria modei si a fashion-ului nu trebuie sa fie exclusivista, astfel ca o companie poate lucra cu femei de diferite dimensiuni.”- declara cei de la Manifesta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *