Pentru ca invatati sa facem lucrurile numai cand urgenta cere, pentru ca nu avem disciplina in ceea ce priveste vizita la doctor a lua tratamente dupa ureche si in graba este ceea ce ne caracterizeaza la scara larga.

Te gandesti ca o simpla raceala nu te va dobori. In realitate indiferent de cat de sanatos esti intr-un termen general si cat de bine functioneaza sistemul tau imunitar o raceala care nu este tratata la timp si corect iti poate aduce complicatii in viitor si pe termen lung. Ti s-a intamplat de exemplu ca racit fiind si luand tratament fie banesc fie asa cum ai crezut ca este de cuviinta sa ramai in final cu o tuse?

Si cazurile ingrijoratoare nu se opresc doar la aceasta categorie. Studentii de exemplu sunt cei mai tentati sa incerce tot felul de pastile atat pentru memorie cat si pentru stres cand dau de greul sesiunii. Cine garanteaza corectitudinea unei astfel de practici caci pentru fiecare individ organismul reactioneaza in felul sau.

Mai mult decat atat cel mai celebru caz de acest gen al pastilelor luate fara un consult, un aviz medical in prealabil este cel al pastilelor de slabit. Combinatii de plante si substante, sub o falsa prezentare ca sunt cu extract natural fie si fac „pofta” celor care crezand ca totul sta intr-o apstila vor incerca fara doar si poate. Si din nefericire numai dupa o experienta personala se constata o problema, numai dupa ce raul a fost deja facut. Si cu ambitia care exact acum a ajuns sa fie o prezenta greu de neglijat usurinta de a ingera o pastila in locul efortului de a munci pentru scopul tau de multe ori invinge.

Probabil satul de banii pe care trebuie sa ii dai la toate cabinetele, lipsei de conditii si a unui sistem medical nemultumitor situatiile de acest gen castiga teren.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *