casio-g-shock

Casio G-Shock si de ce ti-l vei dori

Suntem doritori de gadget-uri, ne dorim mereu ce este nou pe piata si devenim un public fidel al acestora in masura in care corespund cu nevoile noastre. Ori cand vine vorba de Casio G-Shock cu siguranta ca ti-l vei dori.

Vine de la Casio, celebrul brand de ceasuri, si se doreste a fi cel care trece de granita clasicului si se doreste a tinti catre categoria de smartwatch-uri. Anuntat cu surle si trambite, noul model GBA-400 se pare ca va fi o noua etapa in categoria sa de ceasuri. 

Cu ce vine nou

Noul model de ceas este o etapa mai avansata a fratelui sau G-Shock GB5600A, lansat la inceput de an in 2013. Asa se face ca una din functiile sale noi inseamna posibilitatea de a schimba muzica de pe smartphone cu apasarea rapida si usoara a butoanelor sale laterale, respectiv a celor doua butoane roz. Desigur ca nu se opreste aici astfel ca vei putea avea pe display melodia exacta care ruleaza. 

Te poate notifica atat audio cat si prin simple vibratii cand ai ceva noutati pe telefon astfel ca indeplineste cu mult mai multe functii decat clasicul situatiei. Si oricand nu iti mai doresti conectarea sa la telefonul inteligent pe care il detii poti sa iti controlezi preferintele.

Ca un soi de completare la modelele deja existente, o completare de asemenea la telefoanele moderne caci se „pierd” in geanta si printre lucrurile personale ceasul de la Casio G-Shock se doreste a fi si rezistent si deci clar o investitie care sa merite.

Cat despre disponibilitatea sa pe piata se anunta ca incepand cu aceasta toamna va fi disponibil insa in Japonia si nu va depasi pretul de 225 de dolari. Ramane de vazut in ce masura va fi cu priza la public.