afacereafacere

Orice inceput este greoi. Asta stim, indiferent despre ce domeniu este vorba. Insa mai cu seama cand vine vorba de a incepe pe propriul drum in afaceri este cu atat  mai greu cu cat iti gasesti tot felul de motive ce pot deveni o piedica. Ai insa si contraatac, numeroase motive pentru care sa incepi singur fara probleme.

  • Ideea in sine. Desi nu prea poti veni cu ceva nou pe piata asta nu inseamna ca nu ai sanse sa demonstrezi ca se poate. Ce ar fi daca toata lumea ar gandi asa? Ai avea numai un sortiment de paine, din ideea ca oricum se comercializeaza deja pe piata. De fapt conteaza sa pornesti de la o idee care desi exista pe piata se poate imbunatati. Si in acest sens descopera cum ai putea acapara piata cu ideea ta.
  • Asumarea unui risc. Poate ca vei avea de pierdut insa in egala masura exista si riscul care in cele din urma iti aduce succesul. Asadar, cel mai bine este sa te gandesti ca ti-ai dori sa regreti ceea ce ai facut deja si nu ceea ce nu ai mai apucat sa faci. Asa ca gandind poate si egoist asuma-ti acest risc.
  • Nu stii inca cu ce se mananca un anume domeniu. Oricand este un motiv bun pentru a invata asa ca te poti intoarce la scoala.Lucreaza part time intr-un loc in care sa iti permita sa acumulezi experienta, intoarce-te la scoala, lucreaza pe baza de voluntariat.
  • Cat despre oamenii potriviti pentru a te ajuta, de la care sa inveti cate ceva exista numeroase modalitati de a-ti face legaturi. Poti chiar sa fii cu putin tupeu mai ales ca exista atat de multe modalitati indirecte de a aborda unele persoane. Ori prin email este cu mult mai simplu.

Si daca banii sunt o problema atunci poti apela cu incredere si la programele de finantare.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *