Cateva principii financiare

Oamenii nu sunt fericiti, nu sunt multumiti cu cat castiga si gasesc mereu piedici care sa ii faca sa vada totul intr-o dezamagire totala. De fapt totul sta in modul in care vezi lucrurile si dincolo de asta de cum iti planuiesti totul si pe ce principii financiare te bazezi. Crezi sau nu acestea conteaza!

Luand exemplul de la cei care sunt instariti descopera unde gresesti:

  • Nu ai nevoie de cel mai mare IQ pentru a reusi. De fapt ideea de succes inseamna o munca perseverenta.
  • Banii rezolva totul. Aici este o intreaga poveste si dezbatere despre ce inseamna fericirea si implinirea si ce rol joaca partea financiara in toate. Asa se face ca banii ajung sa fie considerati sursa pentru a rezolva toate problemele. De fapt acestia sunt importanti insa numai in acele domenii in care functioneaza. Dezvoltarea personala nu tine numai de bani si cei care au pornit de jos confirma aceste spuse.
  • Si daca mergi pe ideea ca pentru a castiga mai mult trebuie sa investesti mult te inseli caci perseverenta dintr-o idee te poate purta pe culmile succesului, in timp, in pasi marunti si siguri.
  • Oamenii bogati stiu ca nu trebuie sa puna accent pe ideea de zona de confort pe care o au astfel ca privesc totul prin prisma posibilitatii de a se dezvolta personal.
  • Oamenii bogati vor pune mereu accent pe rezultate si vor dori sa fie platiti in functie de acestea, spre deosebire de cei saraci care prefera sa fie platiti strict cand vine vorba de timpul petrecut pentru un lucru anume.
  • Se ghideaza dupa ideea conform careia sunt persoane marunte daca problemele lor sunt atat de mari.
  • Nu in cele din urma oamenii bogati cred si spun ca nu trebuie sa micsoreze o problema, sa faciliteze totul ci sa se confrunte cu ea asa cum este caci are mai multe de invatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *