Ce activitati prefera femeile

Intr-un top al preferintelor femeile claseaza alte aspecte pe primul loc decat ceea ce credeai. Desi primul gand ar fi acela legat de viata intima lucrurile stau altfel. Cercetatorii britanici spun asra caci un studiu in acest caz releva rezultatul surprinzator. De la aranjatul casei si pana la placerea unei vacante fie ea si de scurta durata femeile plaseaza activitatea intima pe un loc mult mai scazut decat ar face-o barbatii.

Stiai ca o femeie petrece in medie 17 ore pe saptamana facand curatenie in locuinta? Asta inseamna intr-o nota comparativa cu 6 ore mai mult decat timpul pe care il petrece un barbat cu aceeasi preocupare. Ai putea crede ca este un angajat model, menita sa faca asta. Dar studiul arata ca grija lor pentru ca mediul in care locuiesc sa arate bine si sa fie curat face din aceasta activitate preferata in detrimentul altora chiar daca asta inseamna sa piarda ore bune din timpul liber. La fel de surprinzator este si faptul ca acestea gasesc dezordinea din casa mult mai deranjata chiar si de un blocaj rutier.

Intr-un top de procente se pare ca 36% dintre cele care au facut parte din studiu au afirmat ca a face curatenie este o activitate preferata, in timp de 34% prefera vacantele si doar 18% sa raspunda cu entuziasm despre viata sexuala. Un procent mai mic, de 11% prefera alte metode de relaxare, de timp liber, de la iesiri in oras si pana la iesiri in club sau pur si simplu iesiri din mediul de zi cu zi.

Dar cum alte studii arata ca o zi perfecta din punctul de vedere al unei femei nu se rezuma la un singur lucru preferintele femeilor pentru modul in care isi petrec timpul liber vizeaza mai multe activitati. Se poate rezuma totul la ideea de a face cate putin din toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *