cumparaturi onlinecumparaturi online

Daca in trecut cine cumpara online era vazut ca un guru in timp increderea romanilor si a tuturor in lume a reusit sa creasca. Mai nou cumparam orice online, de la carti la bilete de vacanta. Afacerile au inceput sa se dezvolte si in acest mediu, acaparand publicitatea de timp clasica. Si treaba merge ca pe roate.

Ce se cumpara online

Observand tendintele romanilor si nu numai se pare ca fata de 2011 dorinta de a cumpara ceva online s-a triplat. Si preferintele sunt atat de diverse incat includ si ceea ce tine de ebook-uri spre exemplu. Insa in topul preferintelor se afla dorinta de a cumpara articole de imbracaminte, electronice si electrocasnice. In egala masura se pare ca si articolele ce tin de componentele sau dotarile pentru calculatoare sunt si ele la mare cautare.

Cine cumpara online. Inca mai avem si analfabeti in ceea ce priveste folosirea unui dispozitiv mobil, a unui laptop sau calculator. Insa 40% din romani prefera metoda de cumparaturi online pentru ca asta le scuteste din timp si ii face sa salvezi si energie ori de ce nu si bani. Din acestia doar o treime sunt cei care isi cauta insa si doze de informatie care sa ii ajute sa ia o decizie de calitate. Fie vorba de cei care vad produsul in magazine insa decid sa il cumpere online, fie vorba de cei care cauta recenzii si pareri despre asta exista si nevoia de a cere informatii si de a cumpara responsabil.

Categoria de cosmetice a crescut ca si domeniu de interes ajungand la 31% din 2011 in prezent. Produsele de consum au si ele un punct de interes de 27% insa si produsele pentru copii sunt si ele cu o urcare de 20%. Asta inseamna ca romanii au inceput sa puna accent pe modalitatea prin care isi pot usura munca in ceea ce priveste cumparaturi.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *