Cand suntem intr-o disperare de caz tindem sa credem ca orice este posibil, orice ar putea functiona. Cu toate acestea nu orice zboara se mananca asa cum spune o vorba din  popor. Descopera alte lucruri care chipurile ar putea sa aiba efect asupra cresterii parului.

Sa vezi si sa nu crezi

Poate ca va dura ceva timp pana cand rezultatele se vad si cu toate acestea unii cred ca este posibil ca unele aspecte sa te ajute. Iata despre ce este vorba:

  1. Ai grija ce mananci. Se pare ca ceea ce se intampla in interior are o mare influenta la exterior daca se poate spune asa. Tine cont de nevoia de a avea un stil de viata sanatos, de o alimentatie echilibrata. Tine cont de nevoia de hidratare si de alimente diverse pe care sa le consumi zi de zi. Cand ai o carenta de vitamine sau orice altceva tine cont de nevoia de a suplini cu o alimentatie bogata in nutrienti.
  2. Stiai ca si parul se poate exfolia si chiar si are nevoie de exfoliere? Cel putin o data pe saptamana sa spunem ai putea folosi un sampon care sa ajute in acest sens. Acesta va curata mai profund ca in alte cazuri si va duce la indepartarea mai buna si mai profunda a mizeriei ce se depune pe firul de par.
  3. Nu agresa parul. Apa prea calda sau chiar si fierbinte afecteaza firul de par. Foliculii sunt si ei afectati cand folosesti prea des produsele de styling. Nu in ultimul rand chiar si ruperea parului este influentata de anumite obiceiuri precum a tine parul strans prea mult timp. Evita astfel de situatii pe cat de mult posibil.

Sa iti ingrijesti parul este ca si o arta, cand podoaba capilara reflecta de fapt in ce masura ajungi sa te intereseze de propria imagine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *