Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca este o jurnalista de televiziune, fiind cea mai longeviva prezentatoare de stiri din Romania. Aceasta prezinta din anul 1995 Stirile ProTV, de luni pana vineri, de la ora 19.

Nascuta pe 29 august 1972, la Bucuresti, Andreea Esca este casatorita din anul 2000 cu omul de afaceri francez Alexandre Douglas Eram si are doi copii, Alexia Margot si Aris. Andreea Esca a primit mai multe premii de jurnalism de televiziune si a fost desemnata Femeia anului in 2002 si 2003.

Jurnalista Andreea Esca este un adevarat model al succesului in televiziune si probabil cea mai proeminenta imagine a postului Pro TV.

De-a lungul timpului, s-au vehiculat numeroase zvonuri privind salariul Andreei Esca, iar suma spre care cotidianele s-au indreptat se ridica la nu mai putin de 40.000 de euro pe luna. Cert este ca imaginea Andreei pe ecran capteaza atentia tuturor telespectatorilor, iar ProTV face audienta si castiga din publicitate mult mai mult decat o plateste pe ea.

Andreea Esca s-a apucat in ultima perioada de sport deoarece si-a dorit foarte mult sa scape de kilogramele ce le avea in plus, sustine aceasta, si se pare ca a si reusit. Prezentatoarea TV are foarte mare grija insa si de alimentatia sa si apeleaza destul de des la masaje de modelare corporala. In acest fel, Andreea Esca scoate din buzunar in fiecare luna cate 1200 de lei pentru mancare, 1200 de lei pentru pilates, 450 de lei pentru inot si 400 lei pentru masaje.

Esca declara ca face Pilates de 3 ori pe sapatamana, iar primavara si-o incepe prin a incepe sa mearga foarte des la inot. In restul timpului aceasta face masaj odata pe saptamana, fiind foarte atenta la ceea ce mananca, si asta pe tot parcursul anului sau atunci cand simte ca a luat in greutate 2 sau 3 kilograme. Aceasta a susstinut ca mai face masaje speciale in centre de intretinere corporala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *