limbaj non verballimbaj non verbal

In fata ta se eschiveaza si desi nu da un raspuns clar tu intuiesti ca trebuie sa fie vorba de un posibil raspuns. Limbajul non verbal este cel care te ajuta sa faci o definitie a celui pe care il ai in fata ta si a celui care nu te poate pacali cand vine vorba de ceea ce ar dori cu adevarat sa spuna.

Din lista de gesturi ce le poti interpreta se numara:

  1. Modul in care isi tine bratele. Daca va sta cu mainile larg deschise este tipul de om vorbaret si sociabil, in orice caz cel deschis pentru conversatii. Insa nu acelasi lucru il vei putea spune cand vine vorba de cel care impreuneaza bratele. Pe masura acestui fapt iti denota ca este un om inchis care nu doreste sa discute si cu care nu poti sa atingi un anumit nivel de conversatie.
  2. Cand cel de langa tine de aproba insa nu in cuvinte ci in gesturi te simti bine crezand cand este vorba de un personaj care te asculta in cele mai mici detalii. Sa fim sinceri ne place cand suntem aprobati. Nu ne place insa cand tine de o exagerare in acest sens. Cand cel din fata ta continua sa te aprobe in mod exagerat iti dai seama de fapt ca l-ai pierdut cu gandul insa el incearca sa pastreze ceva aparente din acest punct de vedere.
  3. Cel care isi tine pumnii stransi cand discuta cu tine este si cel care e gata sa explodeze. Sau cel putin asta denota caci este un gest agresiv fara doar si poate.
  4. Cand cel din fata ta iti evita contactul vizual exista sanse sa iti dea de inteles ca nu are dispozitie pentru discutie, nu se simte bine in postura in care este si mai cu seama ca la unele intrebari va raspunde cu o minciuna. Ori daca se si fastaceste uitandu-se la alte obiecte sau la ceas este clar ca doreste sa plece mai repede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *