curata telefon
curata telefon

Tenul sufera alaturi de tine la orice modificare, de la folosirea unor produse la dereglari din interior si nu numai. Ca o expresie a modului in care te simti tenul este ca o oglinda. Ce legatura insa sa fie cu aspectul tenului si folosirea telefonului mobil? Tehnologia aduce si ea un contribut pentru starea ta precara ca si aspect al tenului.

Suprafata unui telefon mobil are tot atat de multe bacterii precum un vas de toaleta. Si oricat pare de exagerat si poate deloc igienic si placut realitatea se defineste de asa natura. Ca un scurt rezumat porti telefonul cu tine, il mana, in haine, il asezi pe mese si orice suprafata insa trebuie sa te gandesti ca asemenea unui burete va avea numeroase bacterii ca urmare a modului in care il pastrezi si folosesti.

Bacteriile de pe suprafata telefonului iti pot afecta tenul. Mai ales pentru cei cu o piele sensibila orice particula ar putea insemna se pare si un motiv ca iritatiile sau acneea sa apara. Asa ca o forma de precautie inseamna sa tii cont de aspecte precum:

  1. Curata telefonul cat de des poti. Insa nu te gandi ca o simpla atingere a palmei ii va sterge evidentul praf de pe suprafata sa. Exista si spray-uri si servetele speciale pentru o astfel de misiune. Foloseste-le cel putin o data pe saptamana desi in mod ideal inseamnaun echivalent al necesarului de a te spala ca pe maini, oricat de mult si des.
  2. Foloseste o husa. Aceasta il va pastra cel putin departe de diverse surse de contaminare asadar acestea il izoleaza. Desi nu iti asigura ca 100% ai dezinfectat totul cel putin minimalizezi actiunea bacteriilor.
  3. Nu presa telefonul de fata cand vorbesti si cand il folosesti. E ca si cand ti-ai lipi singur bacterii pe ten.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *