Ce inseamna visele recurente?

Visele reprezinta un lucru la care oamenii de stiinta inca nu au reusit sa descopere o explicatie logica. Indiferent ca exista dovezi stiintifice sau nu, oamenii continua sa viseze, insa multe dintre aceste vise sunt infricosatoare, astfel ca se transforma in adevarate cosmaruri. Ei bine, datorita faptului ca ne socheaza atat de mult un vis, ramanem cu amintirea acestuia in cap vreme indelungata, iar din aceasta cauza apar si visele recurente. Asadar, odata ce un vis se repeta din ce in ce mai des, inseamna ca subconstientul nostru doreste sa ne comunice ceva sau sa ne transmita un mesaj.

Semnificatie vise recurente

Pierdut- Cred ca nu esti singurul om care se viseaza nepregatit in fata unei anumite situatii sau poate pierdut undeva. Ei bine, exista probabilitatea ca in viata reala sa te simti exact la fel: locul de munca sau alte evenimente din viata ta te afecteaza atat de mult, incat se produc o serie de schimbari la nivelul creierului tau. Asadar, subconstientul incearca sa iti transmita ca inca nu esti pregatit sa  faci fata cu situatii din viata ta. Pe de alta parte, cu toate ca nu esti pregatit, este nevoie sa inchei un capitol de acest gen, deoarece astfel de vise vor reusi sa reapara.

Caderea dintilor- Un vis extrem de frecvent in randul oamenilor, pierderea dintilor inseamna un necaz sau un eveniment nefericit. Cu toate acestea, un vis de acest fel sugereaza neputinta de a te confrunta cu unele situatii sau evenimente dificile din viata ta. In general, acest vis are legatura cu o stima de sine scazuta.

Te ineci- semnificatia acestui vis consta in faptul ca te simti cu adevarat coplesit de anumite evenimente ce au loc in viata ta, dand nastere la sentimente de neajutorare. Daca visezi si valuri in apa in care te ineci inseamna ca exista o provocare in viata ta.