Limbajul non-verbal a fost mereu o modalitate de a spune mai multe despre tine sau ca si reactie fata de ceea ce este in jurul tau. Asta pentru cei care stiu sa interpreteze astfel de gesturi. Cert este ca in momentul in care un barbat isi doreste ceva anume va apela la anumite gesturi; involuntare, venite din subconstient barbatii se vor impune prin:

  • Tonul vocii. Un ton grav este usor simtit si femeile tind sa asculte pentru ca asociaza aceasta situatie cu fermitatea unui tata care le dojeneste. Dar se aplica in mai multe cazuri si categorii; pana la urma mai oricine apeleaza la un ton mai ferm al vocii si chiar la un nivel mai ridicat cand doreste sa se impuna.
  • Cand umerii sai sunt ridicati, pieptul inainte se adopta o pozitie de superioritate. Desi suna hilar se asociaza perfect cu un comportament tipic pentru animale care au lupte de superioritate. Abia acum se va vedea cine este cocosul in casa.
  • Zambet. Desi ai crede ca iti face deja ochi dulci pentru a te convinge intr-un anumit sens de fapt psihologii spun ca asta tine de o forma de agresivitate cand isi etaleaza dantura ca efect de superioritate fata de tine. Pe aceeasi lungime de unda este si cazul in care isi apropie mainile, etaland muschii pieptului in splendoarea lor.

Pe principiul suspectului care vine cu un cadou un astfel de comportament este deja clasic si deconsipirat. In subconstientul lor barbatii tind sa creada ca ofera ceva pentru a primi ceva in schimb astfel ca nu se vor sfii sa cumpere cadouri pentru femeile de la care asteapta si ei ceva la randul lor. Nici partea financiara nu se exclude; inca traim in era moderna insa cu o egalitate stirbita intre barbati si femei la capitolul venituri. Cu castiguri mai mari fata de consoartele lor barbatii tind sa domine pe femei din ideea ca isi permit asta, ca sunt acei stalpi.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *