Stim cu totii ca ne plac lucrurile diferite. De fapt, ce mai, iubim lucrurile diferite. Iubim lucrurile noi si iubim lucrurile care ies din tipar. Raportandu-ma la asta, astazi vin la voi spre a va povesti cate ceva despre cel mai mic telefon mobil din lume, existend la ora actuala.

Astfel, operatorul de telefonie mobila japonez Willcom va lansa cel mai mic si mai usor telefon mobil din lume, pe numele sau de Phone Strap 2 WX06A.

Acest nou telefon mobil reprezinta noua versiune a telefonului Phone Strap. El masoara doar 32 x 70 x 10,7 milimetri si cantareste doar 32 de grame.
Phone Strap 2 WX06A are un ecran de doar un inch (aproximativ 2,54 de centimetri), iar autonomia bateriei permite sa vorbiti la telefon aproximativ doua ore sau 12 zile in modul standby.
Telefonul este proiectat pentru a fi atasat unui telefon mai mare sau unei tablete (de unde provine si denumire de „phone strap”) si ofera doar functiile de baza de telefonie, email si sms.

Dispozitivul va fi lansat doar in Japonia in acest an si va fi disponibil in culorile alb, roz si negru. Interesant, nu? Cei care au drum in Japonia vor putea chiar sa il achizitioneze si sa se bucure din plin de el.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *