Sa devii un muzician inseamna sa te lupti cu foamea cativa ani intr-o duba. Odata ca un star atinge un anumit nivel de succes, acesta tinde sa profite de toate lucrurile disponibile- in special bauturi alcoolice, droguri si capacitatea de a distruge obiecte neinsufletite. Din punctul de vedere al fanilor, ceea ce fac marile staruri este foarte cool.

Problema apare abia in momentul in care anumite staruri sunt foarte dificile, iar agentii si casele de discuri lupta pentru ca omul lor sa aiba un nou concert sau o noua inregistrare. Acest lucru nu este intotdeauna unul foarte usor, deoarece unele staruri sunt foarte greu de manevrat avand au un caracter foarte dificil. Iata o lista a starurilor enervante, pentru care nu ti-ai dori sa lucrezi ca asistent personal.

Liam and Noel Gallagher sunt fratii responsabili pentru trupa Oasis, cea mai de succes trupa pe care toata lumea ar dori sa o pocneasca. Starurile rock care scot pe gura numai prostii sunt peste tot. Ceea ce ii face pe baietii Gallagher foarte dificili, este ca acestia reusesc tot timpul sa se certe intre ei. Un exemplu tipic ar fi un show anulat din Barcelona, unde Liam s-a indoit de fidelitatea sotiei lui Noel, dar si daca fata acestuia este legitima. Povestea nu a avut un final surpinzator: cum era de asteptat Noel l-a pocnit in fata pe fratele sau.

DMX- artistii devin persoane exagerate in momentul in care se urca pe scena pentru a parea cat mai interesanti pentru public. DMX nu exagereaza deloc atunci cand sustine ca este un om imposibil. Acesta a strans cateva declaratii penale, printre care se numara: posesie de substante ilegale, de arme ilegale, conducere fara carnet, identificare falsa si cruzime fata de animale.

Ozzy Osbourne este solistul vocal si fondatorul celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. Acesta a devenit o figura a rockului abia in momentul in care a muscat capul unui liliac. In urma cu 25 de ani, cunoscutul rocker Ozzy Osbourne a fost protagonistul unuia dintre cele mai tari incidente, atunci cand a muscat un liliac viu. Acesta sustine ca nu stia ca este viu si ca a crezut ca este de jucarie. In momentul in care l-a muscat, Ozzy s-a speriat si a incercat sa-l scoata cat mai repede din gura, insa liliacului i s-a rupt capul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *