Uita de camerele de mare viteza si de aplicatiile complicate pentru smartphone-uri. Ultimile tehnologii implica o simplitate copilareasca. Iar acesta este un lucru bun: foarte multe produse care au ajuns sa fie prezentate la CES 2016 nu sunt pentru adultii iubitori de tehnologie, ci pentru copii. In timp ce industria gadget-urilor inseamna o lume a consumatorilor de tehnologie, unele din cele mai uimitoare produse prezente la show sunt destinate copiilor. Roboti adorabili cu ochi bombati, lumini care palpaie sau alte gadget-uri de acest gen sunt cele care au atras cele mai multe priviri.

Tehnologie pentru copii

Mini Milo- LEGO Education- o divizie a companiei de jucarii LEGO, a prezentat un robot micut. Echipat cu un motor de mici dimensiuni si un sensor de detectare a miscarii, Mini Milo este controlat wireless cu un smartphone sau o tableta. Astfel, copiii pot folosi acest bot pentru a completa o serie de proiecte stiintifice. Robotul este creat pentru a fi utilizat in salile de clasa si poate fi achizitionat de la magazinul LEGO Education.

Fisher-Price Think & Learn Code-a-Pillar- constructia de roboti pentru copii este un lucru destul de complicat, insa Fisher-Price nu se teme de acest lucru. Astfel, compania are o noua jucarie pe care chiar si cel mai mic programator o poate construi. Robotul Code-a-Pillar este construit din mai multe segmente electronice care se lipsesc impreuna pentru a forma un robot mobil. Fiecare segment este programat pentru a realiza o actiune diferita. Noul gadget al Fisher-Price este disponibil din luna iunie 2016 si va avea pretul de 50 dolari.

Boogie Board e-writers- mai tii minte creioanele pe care le iubeai atat de mult cand erai copil? Cele care te atrageau din cauza ca reuseai sa faci un curcubeu dintr-o singura miscare? Ei bine, acest nou produs face cam acelasi lucru, insa la un nivel high-tech. Noul Jot 4.5 si Scribble N’ Play e-writers de la Boogie Borad are un display cu cristale lichide, pe care copiii pot desena cu creioane electronice. Ecranul este multicolor iar efectul este unul uimitor- dupa ce se utilizeaza creionul. Acest nou aparat este benefic, deoarece incurajeaza gandirea creativa a celor mici. Mai mult decat atat, Jot 4.5 va fi disponibil incepand din luna iulie si va avea un pret cuprins intre 20 si 30 dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *