Unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume si-a deschis portile pe 8 ianuarie in Las Vegas. Consumer Electronics Show aduna an de an cele mai mari companii de IT din lume care au oportunitatea de a-si etala cele mai noi si performante produse.

Printre cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2013 care s-au lansat in cadrul Targului de tehnlogie din Las Vegas se numera si: husa tactila pentru Iphone, furculita electronica sau ochelarii inteligenti cu Android.

Prima si cea mai inteligenta furculita electronica din lume vine sa ajute oamenii in monitorizarea consumului alimentar si sa le schimbe obiceiurile alimentare pentru a le imbuntati sanatatea.  Daca v-ati dorit intotdeauna o furculita care sa va spioneze obiceiurile alimentare, iata ca acum aveti posibilitatea de a o achizitiona.

Furculita electronica HAPIfork a starnit furori la CES prin faptul ca poate monitoriza obiceiurile alimentare ale oamenilor. Aceasta observa cat de repede mancati si in cat timp si, de asemenea, va poate atentiona cand ar trebui sa luati o pauza din mancat. HAPIfork este dotata cu indicator luminos de culoare rosie care are rolul de a va atentiona daca mancati prea repede. Senzorii din aparat vor masura cat de mult va ia sa mancati o masa si cate imbucaturi ati avut pe minut. Intre mese, puteti sa va conectati la un calculator si sa incarcati toate aceste date fie prin Bluetooth sau USB intr-un profil online unde aveti posibilitatea de a urmari ce progres faceti pe zi ce trece de la utilizarea furculitei electronice.

Din declaratiile companiei Hapilabs, HAPIfork a fost conceputa initial pentru uzul clinic si medical, insa acum aceasta se adreseaza si publicului larg pentru a promova un consum al mancarii mai lent si mai atent. Compania a adus la cunostinta publicului ca exista statistici care arata ca mancatul prea repede poate duce la o crestere in greutate semnificativa, la probleme digestive, dar si la alte probleme ma grave.

HAPIfork va aparea pe piata la pretul de 100 $ incepand cu lunile aprilie sau mai. Acestea vor putea fi conectate la un calculator prin USB. In cursul acestui an, compania Hapilabs va lansa si furculita dotata cu Bluetooth insa inca nu se stie o data exacta sau un pret al acesteia.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *