Tehnologia avansata ne surprinde inca o data. Pentru ca am ajuns in punctul in care avem tot felul de posibilitati in lumea cainilor ti-ai putea dori Clever Pet, acea jucarie inteligenta care sa iti dreseze cainele. Sau intr-o oarecare masura insa cert este ca te ajuta sa il tii ocupat cel putin cat timp pleci de acasa. 

Clever Pet, inteligenta la nivel canin

Daca te gandesti ce face Clever Pet atunci afla ca in aparenta lui simplista este mai complex decat aui crede. Asta pentru ca provoaca catelul sa fie atent la miscarile pe care le face. Initial ii da o comanda simpla de a apasa butoanele sale luminoase. Cainele va trebui sa repete miscarile si totul merge gradat, cu grad de dificultate tot mai mare. Cu fiecare miscare corecta catelul ajunge sa isi castige recompensa meritata, acele gustari care ii plac.

 

Toate aceste „exercitii” pot fi monitorizate de stapan. Nu ai nevoie decat de o conexiune de internet wireless si disponibilitate de a-l face pe catel sa fie interesat de un astfel de mod de a petrece timpul sau liber. Ideal asadar pentru cei care au plecari frecvente de acasa Clever Pet se dedica in primul rand celor care trebuie sa umple timpul cu ceva. Decat sa stai cu grija pentru ce comportament va avea cainele cat esti plecat Clever Pet ofera o solutie.

Mai mult decat a testa atentia cainelui un astfel de joc este cel care sa antreneze mintea patrupedului. Pana la urma bucuria de a-l creste se completeaza cu posibilitatea de a face totul sa fie in avantajul ambelor parti.

Acest mini robotel exista la acest moment pe piata doar in varianta de prototip insa producatorii sunt increzatori ca sfarsitul de an va aduce si o productie in serie, urmand sa fie disponibil la scara larga pentru 200 de dolari.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *