Concediat din cauza Facebook- este un titlu care apare mult prea des in zilele noastre. In septembrie 2015, un angajat al Polaris Marketing Group a postat o fotografie inocenta cu el si fiul unui coleg, pe Facebook. Comentariile care au fost facute la acest post au determinat ca angajatul sa fie concediat din cauza Facebook-ului. Acest incident este doar unul din sutele de astfel de intamplari pe Facebook, prin care oamenii au ajuns sa fie concediati din cauza unui post, comentariu sau a unei fotografii care a fost publicata pe reteaua de socializare.

Angajati concediati pe reteaua de socializare

A publica ceva negativ despre seful tau pe Facebook este cea mai buna reteta a dezastrului. Acest lucru este adevarat mai ales atunci cand sefii tai sunt membrii roialitatii. Cameron Reiley servea la Palatul Buckingham in anul 2011, cand a scos telefonul pentru a fotografia pe Kate Middleton si Printul William. Pe langa cuvintele regretabile pe care acesta le-a folosit, Reiley i-a jignit pe cei doi.

Profesoara este concediata din cauza unei beri. Te-ai intrebat vreodata de ce un prieten de-al tau nu are pe Facebook numele adevarat? Nu intelegi de ce profesorilor nu le place sa fie etichetati in fotografii? Ei bine, Ashley Payne ar putea sa explice cel mai bine acest lucru. Payne lucra la o scoala publica in anul 2011 cand a facut mai multe fotografii atunci cand se afla in vacanta si consuma alcool. Astfel, fotografia in care apare cu un pahar de bere in mana este motivul pentru ca Payne a fost concediata.

Membrii Virgin Atlantic au fost concediati din cauza ca au criticat linia aeriana. 13 membri diferiti ai Virgin Atlantic au avut de spus cate ceva diferit despre locul de munca, in toamna anului 2008. Acestia au descris unii pasageri ca fiind „prosti”. Aceeasi poveste prevede ca angajatii Virgin Atlantic au mai facut o serie de comentarii despre standardele de siguranta de zbor. La aceste comentarii publicate pe Facebook, compania aeriana a raspuns: „Virgin Atlantic confirma faptul ca cei 13 angajati vor parasi compania, din cauza comportamentului nepotrivit, insultand pasagerii”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *