Cum ai reactiona daca ai auzi de un blog cu un nume hilar? Ai fi poate din start convins/a ca este vorba de un stil glumet. Insa cand vine vorba de tiganu.eu nu trebuie sa ia ganduri ce se leaga cu o triere de public. Nu se adreseaza unei anumite categorii si nici nu blameaza o alta. Este pur si simplu un blog de informare care aduce o varietate. Poate insa controversa cu numele sau, surpriza cand observi exact contrariul sunt elemente ce tin de aprecierea ulterioara.

Acest blog este cu tinta catre acele tipuri de articole menite sa aduca in prim plan interesantul, unicul. Cu alte cuvinte asa cum categoriile sale o spun inca de la bun inceput prezinta acele articole si fapte relatate ce tin de noutate. Poate ca desigur in cazul unora nu toate sunt pe aceasta lungime de unda insa nu departe. Asta pentru ca desi ai avea o oarecare parere sau idee despre un subiect anume se dezbate totul si pe baza studiilor, recomandarilor si a ceea ce cercetarile spun rezulta noi teorii.

Categoria „diverse”. Nici aici nu lipseste varietatea astfel ca afla care este continutul nutritiv al portocalelor. Sau detalierea despre guma de mestecat, ce contine si prostul obicei de a o inghiti. Despre discursuri si exemple in randul personalitatilor, ce implica un interviu si multe altele.

Categoria de „stiai ca?!”. Stiai despre fructe ca desi vin cu recomandari a se consuma zilnic datorita continutului de vitamine acestea pot sa favorizeze ingrasarea? Sunt acele articole care sa iti demonstreze ca mai sunt atat de multe lucruri despre care sa afli. Inventiile secolului XX, despre oxigen si arme nucleare, despre prostul obicei de a fuma si nu numai.

Impartit in astfel de categorii iti va veni mult mai usor sa selectezi aria de interes a ceea ce doresti sa afli.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *