Cu idei preconcepute spunem ca banii sunt cei care schimba omul si asta nu numai in planul binelui, avand un trai mai bun. De la a deveni dumanit si fara principii si pana la a considera ca poti cumpara orice- pana si demnitatea si integritatea unora- banii te pot schimba mai mult decat crezi. Si te-ai gandit la un moment dat cum ar fi sa ai atat de multi bani incat sa nu mai stii ce sa faci cu ei?

Exemplul unor bogati aduce in prim plan ideea ca la un moment dat banii nu mai sunt de ajuns in a te simti bine. Cu gesturi care au socat, cu decizii care au surprins exista si un top al bogatilor excentrici. Karl Rabeder spre exemplu a ajuns la concluzia ca banii nu aduc fericirea; in spatele povestii de milionar este o poveste trista, o copilarie saraca. Si chiar daca a reusit sa faca in viata ceea ce si-a dorit, ajungand sa detina afaceri si sa uite de saracie si-a donat averea si a conchis ca banii nu l-au implinit.

Graham Pendrill si-a permis o calatorie in Kenya acolo unde se pare ca spiritual s-a regasit si a uitat de viata de milionar. A renuntat la tot ceea ce detinea, pana si la garderoba de fite pentru a accepta invitatia de a trai in tribul pe care l-a vizitat.

La fel de excentrici sunt si cei care isi lasa averile nu urmasilor si animalelor de companie. Asta pentru ca la un moment dat ajung la concluzia ca nimeni decat necuvantatoarele sunt cele care raman prieteni fideli indiferent de cata avere ar avea stapanul-prieten. Insa pe deaparte cel mai bun exemplu al unui milionar excentric este cel care si-a cumparat un intreg oras in ideea de a-l transforma din punct de vedere turistic si exclusiv pentru cei cu un nivel financiar mai mult decat ridicat.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *