cbmania.ro

De foarte multe ori am patit sa primesc „bonusuri” pentru depasirea vitezei. De fiecare data echipajul ma surprindea cu o viteza de 12-15 kilometri pe ora mai mult decat limita. Asta pana cand m-am hotarat sa imi cumpar si eu o statie, mai exact modelul de statie radio Alan 52. Despre aceasta statie radio auto am sa va vorbesc in continuare, despre cum m-a ajutat sa evit amenzile si blocajele in trafic.

Mai intai cateva specificatii. Statia portabila Alan 52 Multi pe care mi-am cumparat-o este una care a simplificat cu mult alte modele. Pretul acestei statii este unul mai redus si s-a redus de asemenea si numarul accesoriilor. Pentru orice posesor de statie conteaza modulatia, de aceea la statia Alan 52 exista si un soft imbunatatit.

Aceasta statie mi se pare una foarte simpla si foarte utila in acelasi timp. Nu te incurci in nenumarate cabluri – vine doar cu cablul de alimentare care se conecteaza la bricheta auto si o mufa pentru conectarea unei eventuale antene. Asta ma si interesa: portabilitate si simplitate in montare. Cred ca dureaza mai putin de 10 secunde sa montezi statia radio Alan 52.

Puterea statiei este de 4 Watt si chiar daca pare redusa, are o sensibilitate mare, oferind o receptie foarte buna pe suprafete extinse. Dupa cum am spus, mi se pare ideala pentru soferii la care conteaza spatiul si timpul de montaj. In plus, pentru distante scurte statia poate fi setata la putere redusa.

Ceea ce nu stiam si mi-a spus o cunostinta despre statia radio Alan 52 este ca are si optiunea Multi Standard, care ofera posibilitatea de comunicare chiar si pe canale din alte tari, odata ce ai ajuns acolo. Trebuie doar sa setezi corect statia si nu mai ai nici o problema.

Cum m-a salvat statia auto Alan 52? Am avut saptamana trecuta de facut un drum urgent la Bucuresti, cu plecare din Iasi. Eram presat de timp si trebuia sa stiu tot timpul pe unde sunt amplasate aparatele radar, pe ce sectoare de drum au avut loc accidente sau unde sunt inregistrate blocaje in trafic. Am comunicat foarte bine cu colegii de drum, statia se aude chiar foarte bine. Usor de montat, dimensiuni reduse, eficienta – deci recomand!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *