www.saluscontrols.ro

Locuinţa fiecărui om este un loc de refugiu în care cele mai intense experienţe, sentimente, emoţii sau clipe de bucurie sunt trăite la maximum alături de cei dragi. Şi totuşi, în acest sens, confortul psihic şi fizic este cel care reuşeşte să îţi aducă avantajele mult dorite. Te-ai întrebat vreodată cum poţi face acest lucru posibil? Prin intermediul unei aparaturi de ultimă generaţie, desigur! În acest fel, casa ta va prinde viaţă şi îţi va putea oferi siguranţa de care atât tu, cât şi familia ta aveți nevoie.

Ştiu că ai destul de multe întrebări, aşa că îţi voi pune la dispoziţie un micro-ghid constând în câteva sfaturi pe care le poţi urma pentru a putea alege un produs menit să revoluţioneze stiluri de viaţă.

  • Înţelege termenul Smart Home

O casă inteligentă este o casă care oferă protecţie și confort sporit. Prin intermediul unui device fabricat de saluscontrols.ro, un spaţiu simplu, elegant şi funcţional poate crea amintiri şi poate reuşi să aducă zâmbete pe buze. Totul porneşte de la micile detalii tehnice şi se extinde până la amenajarea casei. În acest sens, un sistem inteligent se va conecta automat la internet şi va reuşi să monitorizeze până la cel mai mic detaliu consumul de energie. Aceste bunuri complexe vin însoţite de aplicaţii care pot fi descărcate direct pe telefonul mobil și astfel pot fi controlate chiar şi de la depărtare. Acum te poţi aştepta la o casă călduroasă cu o simplă apăsare de buton.

  • Înţelege care sunt produsele de care ai nevoie

Există o gamă variată de produse din care poți alege în funcție de necesitățile sistemului tău de încălzire actual. Salus îți propune o serie de device-uri care te pot ajuta: termostatul fără fir, comenzi inteligente pentru radiatoare și senzori pentru ferestre, plus alte dispozitive asemănătoare conectate pentru locuința ta. În lista lor de produse, poți găsi conectori inteligenți, termostate WiFi pentru camere și chiar pachete de produse pentru începători!

  • Alege produsul dorit cu ajutorul consultanților

În cazul în care nu știi cum să alegi produsul potrivit pentru locuința ta, poți cere ajutorul unui consultant avizat. Acesta este informat cu privire la toate detaliile posibile legate de produse și pașii care trebuie urmați pentru o instalare corectă și o compatibilitate fără probleme. Astfel, poți fi pregătit cu întrebări și toate informațiile necesare legate de sistemul tău de răcire și de încălzire – dacă este același sau sunt separate, în acest caz ai nevoie de 2 termostate diferite – și preferințele pe care le ai față de produsul potrivit. Nu uita să menționezi în ce buget de încadrezi ca el să știe spre ce categorii de termostate să se orienteze și ce să îți recomande.

Salus oferă o varietate de dispozitive menite să îți transforme locuința într-un loc plăcut și confortabil, în care să te simți bine. Fiind axați pe dorințele tale, oferă atât servicii și produse, dar și suport tehnic și consultanță în cazul în care ai probleme de orice fel sau ai nevoie de ajutor la instalare.

Dacă dorești să cercetezi diversele produse disponibile la Salus Controls, te invit să accesezi site-ul www.saluscontrols.ro și să te interesezi de ce anume ai nevoie.

De admin