Numeroase job-uri din ziua de azi inseamna munca de birou, insa, exista o multime de studii care au demonstrat deja ca statul pe scaun timp de opt ore pe zi poate fi extrem de daunator. De aceea, este recomandat sa se opteze pentru un scaun cu masaj pentru pauze scurte la birou, cu ajutorul caruia se pot oferi o serie de avantaje angajatilor. Indiferent ca folosesc scaunul in mod regulat sau nu, angajatii vor aprecia un astfel de scaun, deoarece masajul poate determina evidentierea unor diferente semnificative in productivitatea si sanatatea acestora.

Beneficiile alegerii unui scaun de masaj la birou

Pentru ca angajatii tai sa dea dovada de cat mai multa productivitate, compania ta trebuie sa le ofere cele mai bune conditii de munca. Astfel, utilizarea unui scaun cu masaj in timpul pauzelor de la munca poate avea o multime de beneficii pentru angajati: in primul rand, exista o serie de studii care au demonstrat ca, pe aceasta cale, vei determina o crestere a participarii tuturor angajatilor la programul de masaj. In al doilea rand, scaunele de masaj sunt, adesea, mult mai ieftine si mai sanatoase decat cafelele sau sucurile acidulate in pauza. In utimul rand, scaunele de relaxare la birou inseamna o crestere a eficientei, deoarece o sedinta de masaj poate imbunatati starea angajatilor chiar si pentru cateva saptamani de zile.

Chiar si un scaun simplu de masaj poate imbunatati semnificativ starea de sanatate a angajatilor, dar si abilitatea acestora de a rezolva cat mai multe sarcini- studiile au demonstrat ca masajul imbunatateste gandirea creativa si elibereaza de stres, deci,e mai potrivit decat o cana de cafea.

In plus, prin scaderea nivelului de stres, un scaun de relaxare la locul de munca ajuta si la eliminarea absenteismului din randul angajatilor, ceea ce inseamna ca echipa va fi mai competitiva. Mai mult decat atat, masajul reduce tensiunea arteriala si durerile musculare, in special in zonele problematice (gat si spate).

Scaunul de masaj reduce stresul

Angajatii stresati inseamna absenteism si o lipsa de productivitate. Potrivit oamenilor de stiinta, marile companii isi reduc cifra de afaceri semnificativ din cauza acestui lucru. De aceea, o companie trebuie sa opteze pentru scaune de relaxare pentru sedinte fara stress, aceasta fiind tehnica ideala care poate elimina stresul din timpul zilei. Angajatii mai relaxati sunt mai predispusi la cooperarea unul cu celalalt, masajul eliminand anxietatea si ostilitatea, imbunatatind intreg mediul din companie.

Din acest motiv, compania Importatorscaune.ro ofera scaune cu masaj, scaune de birou si scaune de bar la preturi ideale si, cel mai important aspect, extrem de confortabile, realizate din materiale de top. Cele mai mari avantaje ale scaunelor oferite de Importatorscaune.ro constau in faptul ca acestea au un design modern si fermecator, dar si pentru ca reprezinta solutia ideala de relaxare la locul de munca. In plus, tot aici se pot gasi si cele mai bune scaune de bar, pe care le poti aseza in sala unde angajatii se aduna in pauza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *